Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, jeg har fri.. så jeg kigger selvfølgelig på alt muligt. Fra religiøse der truer med deres mafia boss, og derfor for verbale hug af mig..uden nåde. Til den rabiate feminisme kanal, der engang havde ateisme indhold. De fik også lige et par sætninger med på vejen. De promotede nu, at det er forståeligt at kvinder er bange for mænd, blot pga et lille antal mænd.. okey, så.. hold my beer! Så skrev at jeg hellere vil date en grip, end en kvinde! En grip gaslighter i det mindste ikke en.. eller vil bruge ens penge.. en grip sætter dig ikke som nr 3 i sit liv, og en grip forsøger ikke at tørre en graviditet af på dig.. eller lyver om dig, for at fremhæve sig selv..

Jeg så lige en kvinde der satte sine ben på en mand, efter hun havde sat sig og så ville have alt plads i toget.. hun bad ham skride, fordi nu ville hun så sidde der og have alt plads til hendes ben..hun vidste godt, at hvis han gav hende det slag i fjæset, som hun fortjente.. så ville han få problemer med andre.. det er de præmisser kvinder er modige under..

Heh, en religiøs have lavet en video, hvor han påstod at engle skrev alt det ned, som han tænkte og sagde.. damn, han må føle sig speciel..så jeg skrev, at der ikke var en eneste der skrev noget ned på den måde om mig, for jeg har ingen usynlige venner. Han svarede med et par travere, som religiøse prøver når de er i godt humør.. Den med, at Jesus også er der for mig, og at han vil bede for mig.. hahah...så lige efter bogen, sagde jeg at han i stedet skulle komme med beviser for sine påstande, - hvis jeg sagde, at han skulle huske at tage en mønt med, når han dør..så han kan betale færgemanden for at komme over floden styx, - ville han så tro mig uden beviser?! nej, det burde han ikke.. og det samme gør jeg ikke, uden beviser.. også den faste med at han beder for mig.. så tænker jeg for dig! var svaret for den.. heh.. Den perfekte rejste finger på deres nonsens udsagn. bøn virker ikke! du kan lade som om, at det er fordi din gud har lagt en plan, som du nu beder ham om at ændre.. eller at din gud er humorist, fordi han har skabt en ateist! - ååh ja, han prøvede den med, at jeg er skabt.. så jeg mindede ham om, at jeg er her, fordi mine forældre havde sex, og at han nok også er der fordi hans forældre havde sex.. og at det ikke var storken ;) just FYI! hehehe.. som jeg siger, - hvor jeg ser dem, så går jeg efter dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fri er publiceret 10/05-2024 19:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.