2 måneder, 7 dage siden

Den lange weekend

Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kaos?
Per Z
10 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Hej dagbog, den lange weekend er snart slut. Min far har stadig en grim hoste. Jeg har været ude og vande lidt i haven. Jeg købte også nogle is, så vi havde noget til den her varme.

Jeg har set royal run på tv, men jeg gider ikke bruge meget tid på det ellers.

Jeg har været i gang med nogle religiøse.. de forstår som altid intet af noget som helst. De forsøgte deres, jamen stalin var ateist.. så de kan lade som om, at de har den moralske overhånd., men ateismen har ingen bog der siger noget om hvad vi skal.. imodsætning til de religiøse. Vi finder vores politik og stå sted andre steder, og er derfor forskellige.

En prøvede med den religiøse trussel, og håbede jeg vil ændre mening.. jeg gav ham tilbage.. hvor synd det er, at han nok blev indoktrineret som barn. At det at bede ikke virker..det er der beviser for. At han burde tilbringe lidt mere tid med logisk tanke gang, for så ville han forstå at hans trussel ikke virker på mig mere, end hvis en sagde at han ikke kom ind i valhalla. Religiøse forstår det ikke..da de render rundt og er bange..det er deres tro.. men os andre, frygter det ikke.. da det ikke giver mere mening, end alle de andre guder m.m som ellers er blevet foreslået uden bevisførelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den lange weekend er publiceret 20/05-2024 21:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.