22 dage siden

Den lange weekend

Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Skagen
Peter
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
12 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Skavanker
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, den lange weekend er snart slut. Min far har stadig en grim hoste. Jeg har været ude og vande lidt i haven. Jeg købte også nogle is, så vi havde noget til den her varme.

Jeg har set royal run på tv, men jeg gider ikke bruge meget tid på det ellers.

Jeg har været i gang med nogle religiøse.. de forstår som altid intet af noget som helst. De forsøgte deres, jamen stalin var ateist.. så de kan lade som om, at de har den moralske overhånd., men ateismen har ingen bog der siger noget om hvad vi skal.. imodsætning til de religiøse. Vi finder vores politik og stå sted andre steder, og er derfor forskellige.

En prøvede med den religiøse trussel, og håbede jeg vil ændre mening.. jeg gav ham tilbage.. hvor synd det er, at han nok blev indoktrineret som barn. At det at bede ikke virker..det er der beviser for. At han burde tilbringe lidt mere tid med logisk tanke gang, for så ville han forstå at hans trussel ikke virker på mig mere, end hvis en sagde at han ikke kom ind i valhalla. Religiøse forstår det ikke..da de render rundt og er bange..det er deres tro.. men os andre, frygter det ikke.. da det ikke giver mere mening, end alle de andre guder m.m som ellers er blevet foreslået uden bevisførelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den lange weekend er publiceret 20/05-2024 21:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.