Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg har nogle små pet peeves, - Positivitetsfacisme, er et generel ord for det samlet. Når folk har brug for at fortælle andre, at de skal være positive! som om de godt selv ved, at den ikke holder.. eller fordi de er så hjerneblæste, at de ikke helt kan gennemtænke den.

Fra "tak fordi du smiler" - hvor man mangler forståelse for, at livet ikke altid er til smil, og anerkendelsen af det faktum udebliver. En anden er, at man altid skal tænke positiv.. for så bliver nutiden bedre, med håb om en god fremtid.. den holder bare ikke.. For man er nød til at tænke realistisk. Hvis man tænker positiv, og sætter sine forventninger til det.. som jeg gjorde engang, også finder ud af, at det aldrig nogen sinde vil ske.. så falder man i en livstruende dybt sorg.. Du falder ikke, hvis du tænker realistisk. Du behøver ikke tænke, det kan du ikke.. ligesom du heller ikke skal tro du bare kan alt.. Prøv med Prøver.. Hold dit til det realistiske.

Det minder mig altid om et computerspil, hvor man skulle smile..ellers blev man anholdt. Det var forbundt at være negativ, realistisk.. luft hoveder, er dem der aldrig brokker sig.. for de har ikke fantasi til at kunne se, hvordan noget kunne være bedre.

Det sjove er som sagt, at positivitetsfacister tænker at deres små spark, ændre noget.. men for os, der har et forhold til virkeligheden.. nytter det ikke noget med propaganda.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget positivitetsfacisme er publiceret 22/05-2024 15:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.