Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Hej dagbog, lille note. Da jeg var ude for at stemme, så jeg en fra folkeskolen. Hun var altid lidt af en kælling, sådan en der så højrøvede ud. Jeg så hende kun på forbi farten, - jeg ventede på at min far fik stemt.

Jeg tænker hun hørte mig.. jeg er ikke så stille mere..som jeg var engang. Anyway, det har lige været klassefest tid, og jeg tog ikke med.. der var heller ikke nogen der sagde noget. Nå, men der er lige kommet en venskabs anmodning ind fra hende på fb.. nej tak! Det bliver nok en jeg enten overser, eller direkte siger nej til. Bare for at vise, at jeg ikke kan lide hende.. jeg var en af de få usynlige for hende dengang.. nu er hun det for mig..

Kenny der på nogen som helst måde gider at underholde deres pis er for længst væk. Erstattet af en der hellere vil give folk et los i røven så hårdt, at jeg må bede om at få min sko tilbage...

Havde det ikke været for få ting, så havde de dræbt mig helt psykisk. Men jeg fik hovedet ovenvande, da nogle af mine digte blev godt modtaget på et sted, der ikke findes mere.. jeg begyndte at bygge mig selv op.. jeg sad ved min fars gamle computet... og her blev Jester skabt.. ud fra nogle figurer jeg satte sammen, ud fra de egenskaber jeg ønskede mig... en jester fra en gammel film, - hans venlighed.. lidt zorro, da mit forrige computer navn var "black fox" modig og snedig ..også tilføjede jeg et strejf af pennywise..den onde klovn.. som balance..

Som jester, kunne jeg begynde at trække vejret.. jeg har nævnt det før, - jeg vidste bare ikke, at det var noget psykologer havde et navn for.. jeg har sidenhen læst, at folk kan forestille at de f.eks er batmand... og lave en.. hvad ville batmand gøre.. også til evt eksamener.. for at fjerne nervøsitet.

Jeg kan ikke huske hvad det hedder.. ud over måske batmand effekten. Jo det var det.. kiggede lige på nettet " The 'Batman Effect': How having an alter ego empowers you"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Usynlig er publiceret 11/06-2024 00:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.