Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
"An arctic flow with wind chills down to -25 degrees celcius" sagde de på radioen. I morgen lover de "blizzard" og noget nær undtagelsestilstand for den ellers så normalt halvklamme og halvlunkne dal på denne årstid. Men det er jo nok "payback time" fra sidste år hvor vinteren var noget nær en dårlig vittighed. Dér stod vi - os sneglade væsener - med alle talenterne og udstyret i orden og så faldt der knap noget sne på de omkringliggende bjerge.

Jeg skøjtede over for at købe ind og vraltede med indkøbsposerne hjem ad de tilfrosne fortov. Det fryser så meget, at fuglene desperate sidder og hakker i det frosne vand i tagrenderne. Stakler. Nu har jeg stillet en bageplade med lunt vand ud i haven. Jeg håber de får øje på det og tager sig en ordentlig slurk inden det fryser til is.

Bortset fra det så er jeg jo bidt af kulde og frostgrader. Jeg kan ikke få nok. Som jeg sagde til Father Wu (min zoneterapeut) i dag; rather cold feet and fresh, crisp air to breath, than a warm body and thick, nauseating air on the verge of suffocating.

Slo et smut indenom det lokale "mall" og faldt pladask over et par bukser på udsalg. Faktisk var det gengældelsens glæde dersom jeg for to måneder siden langede mit creditcard over disken og betalte intet mindre end 400 kr for de selv samme bukser jeg betalte 100 kr for i dag. Jeg kunne vælge at blive irritabel over postjulens kommercielle pristyrani, men jeg valgte i stedet at blive lykkelig fordi jeg nu er indehaver af to par velsiddende - når jeg selv skal sige det - bukser af god kvalitet i to forskellige farver. Nå, ja og så faldt der også lige en lækker bomuldssweater ned i posen, men den kostede altså ikke mere end 16CAD (ca. 80kr)! Gosh! Er jeg ved at blive sådan en "shopping addict"? Trøstekøber jeg og kompenserer for noget som mangler i min hverdag? Lidenskab og en stor lysende ledestjerne...

Jeg ved at jeg går rundt om grøden og venter på at angribe, men jeg forstår bare ikke hvorfor jeg ikke sætter kløerne i og guffer det i mig. Den står jo lige der og venter. Grød smager jo ikke godt når det bliver koldt og får skin på...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Anarktis på besøg er publiceret 06/01-2004 00:30 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.