Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Hej igen
Nu har jeg lige fået sendt 3 nye kapitler af min roman ind. Og et digt. Jeg har skrevet, hver gang jeg har haft tid til det. Men desværre kan jeg ikke skrive hele tiden. Der er jo også arbejde, der skal gøres.
Men måske ville jeg slet ikke kunne skrive, hvis jeg ikke kom væk fra det ind imellem. Eller male. Det er som om de kreative sider kræver, at der hentes inspiration. Og der er jo ikke meget inspiration at hente, hvis man bare sidder herhjemme hele tiden.
Jeg var en del på chatten i sidste uge. Og mødte nogle søde mennesker der. Desværre har jeg ikke haft så meget tid i denne uge. Men når jeg får lidt mere tid skal jeg derind igen. Det er dejligt at kunne udveksle tanker med andre der. Men måske andre også har for travlt til at være der i øjeblikket. Det ser i hvert fald ikke ud til, at der har været så meget aktivitet de sidste dage.
Nå, nu vil jeg slutte. Skal op og på arbejde i morgen. Jeg vil tage en god bog med ind i seng, og så se, om det kan lade sig gøre at sove. Desværre er bogen jeg er i gang med nu, nok for spændende til at kunne falde i søvn på...
Mange hilsener fra
Lisbeth

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Travlt er publiceret 21/01-2004 21:54 af Lisbeth Angelbo (Lang).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.