Nyt liv til skriveriet

Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Hejsa

Jeg har godt nok været væk fra denne side længe. Jeg har haft en nedtur med stress, og har været sygemeldt et år. Er dog raskmeldt nu, og har fået nyt arbejde, som jeg er glad for. Forsøger at passe lidt på mig selv, så jeg ikke falder i med stress igen, selvom det somme tider kan være svært. Jeg tror dog at en metode, der virker for mig er at fordele min tid godt mellem en kreativ fritid og et logisk arbejde.... Eller noget i den stil.
Har kigget lidt ind her engang imellem, men har ikke sendt noget ind. Dette er dog ikke ensbetydende med, at jeg ikke har skrevet noget. Jeg er færdig med min roman, som jeg sendte noget ind af her til. Den er dog lavet om til 3. person siden. Det gjorde den faktisk lidt lettere at skrive, synes jeg. Nu skal der bare rettes lidt tyrkfejl, som en veninde har fundet i sidste omgang gennemlæsning. Og så er det vist tid til at forsøge sig hos forlagene.
Min næste roman er i fuld gang. Det er en fortsættelse af den første. Eller i hvert fald en roman med den samme hovedperson. Jeg har skrevet idéer til både den og et par stykker mere, mens jeg skrev den første. Alt kan jo ikke være i én bog.
Selve skrivningen af bog nummer to startede jeg på i begyndelsen af denne måned, og er nu nået til side 38. Den udvikler sig efterhånden, som jeg skrive på den. Grundidéen og slutningen - tror jeg - har jeg i hovedet, men meget ændrer sig, efterhånden, som jeg skriver. Nogen gange, er det som om den har sit eget liv.
Jeg kan til tider sidde og ærgre mig over, at jeg ikke kan læse videre, men er nødt til at skrive det først. Underligt.

Lisbeth

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt liv til skriveriet er publiceret 29/06-2006 21:25 af Lisbeth Angelbo (Lang).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.