18 år siden

Fyret efter 19 år

Den søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Kaos?
Per Z
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
5 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den gamle gartner
Peter
5 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
5 år siden
End og week
Martin Micha...
3 måneder, 3 dage siden
Forandring nyt vil ske normalt vis glæder jeg mig til forandring nyder spændingen hvor vil livet trække mig os hen. Lader mig sikkert ofte slæbe med livets bølge se hvad der sker.

Denne gang er forandringen ikke direkte i mit liv men i Lea's (kone) hun har haft en fast base i hendes job sidden hun var 18 ja faktisk over halvdelen af hendes liv på den fabrik, fredag blev hun så fyret hun var den i denne funktion på fabriken med mindst ansanitet. Mærkeligt 19 år og sidst ankomne tilbage i denne funktion.

Fremtiden vil vise hvor hun går hen forhåbentlig finder hun noget godt for hende.

Nuet.
Rambo fra Charlottes (9 år) klasse køre rundt her udenfor Genert cykler væk hver gang han ser nogen i familien Charlotte har idag fået kærestebrev fra hendes kæreste Steffan mærkeligt Charlotte siger det er Rambo's skrift *SMIL*

Tænker lidt på præstigen blandt mennesker ofte er jobmæsigt. Min søster arbejdede engang som bankasistent siden skiftede hun til skolesekratær idag er hun blevet dagplejemor hvilket er det bedste hun har prøvet. Men set af befolkningen er hendes kariere gået ned ad bakke på trods af arbejdsglæden er steget.

Roland herinde har sikkert et præstigefyldt job men dette lydder ikke til at være lykken for ham, måske må han tilsidst drobbe økonomisk sikkerhed for at finde livet lykken.

Ønsker jer alle livets lykke.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyret efter 19 år er publiceret 07/10-2001 11:57 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.