haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hvordan kan det lige være, at det er helt i orden at være overvægtig så længe man ikke har hår på benene?

Min problemstilling er nok endnu mere iøjenfaldende her hvor burgere koster 4 kroner og man sparer penge på at købe store portioner fremfor små!

Men hvorfor er det lige, at jeg skal diskrimineres fordi jeg har valgt at mit ydre ikke skal være påvirket af dameblade, mænds trang til androgyne kvinder og forhandlernes hungren efter penge? Hvorfor bliver jeg ikke rost for mine valg hvad angår indersiden af min krop?

Jeg sørger for at holde en god mundhygiejne - får altid ros for det hos tandlægen. Jeg sørger for kun at drikke 1-2 kopper kaffe om dagen og til tider tager jeg en kold tyrker på et par uger hvor jeg afgifter min krop. Jeg ryger ikke og har aldrig gjort. Jeg drikker kun ved festlige lejligheder og så tager jeg en øl og et glas vin fra tid til anden til aftensmaden. Jeg har dog også fået nok alkohol i mine yngre år! Jeg laver alt vores mad fra bunden og helst på råvarer uden for mange pesticider ud fra devicen, at man bliver hvad man spiser. Jeg dyrker sport to gange om ugen, jeg er ikke overvægtig eller undervægtig, jeg har ikke kørekort og bliver derfor tvunget til at finde alternativer til den magelige bil. Jeg har mål om at mediterere hver dag som jeg skal følge op på om en uge på et yoga og meditationskursus. Alligevel så glor man efter mine ben når jeg har shorts på. Man glor i afsky - tror jeg ligefrem og tænker, at her er en usoigneret kvinde?

Det forstår jeg ikke. Hvorfor er verden skruet så forkert sammen? Hvorfor hvorfor hvorfor...

Dalai Lama har lige været på besøg i Vancouver. Jeg håber hans vibrationer breder sig og når her ud i forstaden så mine mine ben kan være i fred. Jeg tror ikke Dalai Lama går særlig meget op i kropsbehåring!?

Så meget hår har jeg altså heller ikke på mine ben. Jeg kan stadig godt komme frem på cyklen selvom mine hår blafrer i vinden!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dalai Lama har også hår på benen er publiceret 21/04-2004 22:32 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.