19 år siden

Min røde ring!!!

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Igår købte jeg en ring til mig selv - ikke fordi min konto viser et fantastisk overskud, men bare fordi den var sød og sjov og anderledes (og den "Talte til mig"???) - og fordi det var "kærlighed ved første blik"... den hørte ganske simpelt hjemme på min finger.
Normalt går jeg slet ikke med smykker - kun et par øreringe, hvis det skal være rigtigt fint, men den her har kun forladt min finger under opvasken og hvergang jeg ser på min hånd, får livsglæden et lille spark opad.
Det er en lille glat smal sølvring med en stor, firkantet, facetslebet rød sten, der er fastgjort med 4 små sølvhjerter - faktisk ligner den en mellemting mellem de børneringe, man før kunne trække i automater og en ring, der kunne sidde på en stor troldkvindes (eller en elverprinsesses) finger.

Hvor var det dog dejligt, at gøre noget ufornuftigt med fuld overlæg - og hvor er det heldigt, at vores lille lokale kunstguldsmed har lempelige priser for folk, han kender!!!!

Hvad er der ellers sket???.... joooh , jeg har endelig fået svar fra statsamtet vedrørende min ansøgning om fri proces i forældremyndighedssagen og jeg har fået beskikket den advokat, jeg havde bedt om... så skal vi jo så bare vente på en tid i retten og det kan jo magteligt tage et par måneder.
Hvor er det i grunden latterligt, at hel det store maskineri skal i arbejde for noget så indlysende, for R. har jo alligevel ikke en kinamands chance for at få forældremyndigheden (og HURRA for det!!).

Rebekka er blevet afleveret på efterskolen og er vist faldet ret godt til...selvom hun var nervøs (men det var de vist alle, de søde unge mennesker).. så håber jeg bare, at hun vil nyde det år ligeså meget som Elisabeth gjorde.

Kathrine, min ældste, er sprunget fra gymnasiet til HF, og det fungerer vist meget godt for hende.

Elisabeth er startet i 2. g - og er forbavsende nok startet med en iver, som manglede i 1. g - det skal nok tilskrives, at hun nu har latin på højniveau (et fag hun altid har elsket) og græsk, som hun også synes er vildt spændende - og begejstringen smitter af på de andre fag.... sågar naturfagene!

Elias er startet i 1. g - og har købt et skateboard... hvilket allerede har medført det første forstuvede knæ - så nu må han ikke bruge det i 14 dage :0)

Hvad angår R., så er jeg nået dertil, hvor jeg ikke magter at beskæftige mig med tanker om ham overhovedet... jeg håber på, at vi aldrig nogensinde hører noget fra ham igen, selvfølgelig... og på en måde er det lykkedes mig at komme videre de sidste par uger: Jeg bliver ikke længere bange, når jeg får øje på mænd, der mindre en smule om ham; jeg tilbringer knap så meget tid med at spejde ned på gaden for at holde øje med om alt er stille og som det skal være - jeg er kort sagt parat til at gå videre med mit liv nu... måske er det i virkeligheden det, min fantastiske ring symboliserer!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min røde ring!!! er publiceret 10/08-2004 09:39 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.