17 år siden

Vågnet

Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
hejsa dagbog er lige vågnet fra sofaen, musen pusler i væggen eller bag køleskabet, Charlotte og Lotte (13år) pladre inde fra køjesengen, Nikolaj (10 år) sover i hjørnesofaen hvor jeg lige har rejst mig fra det andet hjørne, ilden gnitrer i brændeovnen.

Roen ved at indfinde sig i min krop det har været en lidt for hård dag.

Efter arbejdet på limfjordsbroen har jeg været hos Lea (min eks) for at fjerne et specielt havebords sol varme brusevands bord))

En speciel konstruktion jeg lavede engang af 2 radiatorer og en glasplade så at den ene radiator ligger vandret bærende på en stor tyk glasplade der fungere som bordplade åååå igennem flere år har fungeret som udendørs bruse-sol-vandvarmer i forbindelse med børnenes svimingpoll der engang stod ved siden af.

Nu står det så heruden for på en meget tungt lastet trailer som jeg ikke orker at få læsset af det er simpelthen for tungt til en mand ååå samtidig ønsker jeg jo at få det stillet op her ved mit sommerhus så glaspladen skal helst ikke gå itu under aflæsning.

da jeg kom hjem fra eks åååå et hurtigt besøg med aftensmad hos mine forældre var jeg så træt jeg dårligt kunne holde mig vågen til at hjælpe Nikolaj med lektierne, så da jeg havde hørt ham kl 7, daskede jeg lige hen på sofaen åå fik børnene til at putte et tæppe om mig.

Nu er det tid til mig pcen er ledig skal have ringet til kæresten i vejle ååå sagt godnat skrive et par breve ååå ja måske kan pcen holde mig vågen hele natten efter et par timer på sofan))

Jeg en SKÆRMPLANTE

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vågnet er publiceret 06/10-2004 22:05 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.