17 år siden

Vågnet

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 2 måneder siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
2 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
hejsa dagbog er lige vågnet fra sofaen, musen pusler i væggen eller bag køleskabet, Charlotte og Lotte (13år) pladre inde fra køjesengen, Nikolaj (10 år) sover i hjørnesofaen hvor jeg lige har rejst mig fra det andet hjørne, ilden gnitrer i brændeovnen.

Roen ved at indfinde sig i min krop det har været en lidt for hård dag.

Efter arbejdet på limfjordsbroen har jeg været hos Lea (min eks) for at fjerne et specielt havebords sol varme brusevands bord))

En speciel konstruktion jeg lavede engang af 2 radiatorer og en glasplade så at den ene radiator ligger vandret bærende på en stor tyk glasplade der fungere som bordplade åååå igennem flere år har fungeret som udendørs bruse-sol-vandvarmer i forbindelse med børnenes svimingpoll der engang stod ved siden af.

Nu står det så heruden for på en meget tungt lastet trailer som jeg ikke orker at få læsset af det er simpelthen for tungt til en mand ååå samtidig ønsker jeg jo at få det stillet op her ved mit sommerhus så glaspladen skal helst ikke gå itu under aflæsning.

da jeg kom hjem fra eks åååå et hurtigt besøg med aftensmad hos mine forældre var jeg så træt jeg dårligt kunne holde mig vågen til at hjælpe Nikolaj med lektierne, så da jeg havde hørt ham kl 7, daskede jeg lige hen på sofaen åå fik børnene til at putte et tæppe om mig.

Nu er det tid til mig pcen er ledig skal have ringet til kæresten i vejle ååå sagt godnat skrive et par breve ååå ja måske kan pcen holde mig vågen hele natten efter et par timer på sofan))

Jeg en SKÆRMPLANTE

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vågnet er publiceret 06/10-2004 22:05 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.