Midt i en vaskecyklus

Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
En træls fredag
David Hansen...
20 dage siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det er Morten der sætter en CD over mens jeg sidder ved transistoren og søger febrilsk efter en radiostation som ikke spiller pop eller rap. Ud af højtalerne toner lyden af Dixie Chicks. Country musik for fulde drøn, Morten ved hvad jeg vil have. Jeg gider ikke rytmetrommer og sampling (og hvad det ellers hedder altsammen) mere, jeg vil have den ægte vare. Ikke gammeldags country, men den moderne!

Jeg fælder en tåre til et af de numre som vi har hørt mest i bilen på vores fantastiske køreture i Canada hvor øjet ikke ser andet end træer og udsigten aldrig ender. Mit paradis.

Jeg indrømmer det gerne, udover at være blevet frygtelig sentimental så er jeg hermed officielt udnævnt til skabs-cowgirl!

Men nok kan de producere øreklingende kobjældemusik, vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer er produceret ud fra devicen: Big is better. Jeg siger: Big takes up too much space, requires too much energy and never fails to dissappoint you.

Vores canadiske vaskemaskine havde det med at slynge vores tøj i stykker og utroligt nok på intet mindre end 20 minutter, hvad en vaskecyklus maks. tager. Varmtvandsbeholderen skulle desuden helst være fyldt ellers kunne man godt regne med at tøjet blev rørt rundt i ikke bare nullermænd, men også i iskoldt vand.

Vi har derfor investeret i en vanvittig dyr vaskemaskine. Tysk kvalitet! Det gør mig ekstra tilfreds, at den kan køre på alternativt vand (regnvand). Maskinen bliver leveret til det nye hus om en måned indtil da må vi klare os med en anden vaskemaskine som stadig er helt fantastik. Forleden tog jeg mig selv i at sidde de sidste par minutter og se ind igennem glasdøren og indtagende betragte striberne og prikkerne slynge rundt derinde velvidende at de ville komme ud uden at have ændret form, farve eller størrelse. Jeg stikker uden undtagelse næsen i vasketøjet lige når jeg har taget det ud, duften af rent tøj er jo fantastisk!

Det er jo dejligt at rejse ud. Man ser sin egen verden på afstand og når man vender tilbage kan man så nyde det man tog for givet før man rejste ud. Omvendt ser jeg så over på Canada nu og tænker på hvad det er jeg vil nyde hvis jeg vender tilbage en dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Midt i en vaskecyklus er publiceret 16/10-2004 20:07 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.