Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 6 måneder siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
4 år siden
Godmorgen dagbog, -

puha jeg drømte lige. Først skulle et flot men utæt rumskib sendes op ubemandet, - det blev det ikke, ham der stod for det, narede en ind i rumskibet og sendte det afsted.

2. drøm var jeg med i en elevator op ad, men den stoppede og faldt ned igen med et bang. Jeg overlevede styrtet. hvorefter jeg lagde mig og slikkede lidt sol.

3. så var jeg også med i 2. verdenskrig, som en soldat i pattens hær. Vi gik forbi( igennem) en sø, så et par støvler stikke op af vandet..de hang ved en stor død fisk?? (totalt skørt) Så fik vi videre, - hæren gjorde stop, sjovt nok havde vi ikke rigtig våben?? nå men en tosse vandrede rundt med en pistol, han ville skyde alle. Så var der en der sagde..at han skulle smide sin pistol, fordi han havde en ladt pegefinger *lol* Det havde tossen også, Og gav sin pistol væk..nu havde soldater figuren en pistol, sagde det til tossen,..som blev skudt da han skulle til at trække sin 2. pistol.

Sikke nogle tossede drømme, Jeg synes aldrig jeg har drømt noget så åndsvagt før, så usammenhængende. Det værdste er at jeg føler mig helt smadret.

16:30

Så har jeg slettet mig selv fra 2 dating steder mere. Der er igen grund til at være nogle steder, der ikke giver noget som helst resultat. Jeg er et par steder endnu, men de kan ryge i næste omgang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 drømme er publiceret 17/10-2004 10:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.