Et tomrum
Katrine Søre...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
3 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
3 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
2 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
4 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
6 år siden
Godmorgen dagbog, -

puha jeg drømte lige. Først skulle et flot men utæt rumskib sendes op ubemandet, - det blev det ikke, ham der stod for det, narede en ind i rumskibet og sendte det afsted.

2. drøm var jeg med i en elevator op ad, men den stoppede og faldt ned igen med et bang. Jeg overlevede styrtet. hvorefter jeg lagde mig og slikkede lidt sol.

3. så var jeg også med i 2. verdenskrig, som en soldat i pattens hær. Vi gik forbi( igennem) en sø, så et par støvler stikke op af vandet..de hang ved en stor død fisk?? (totalt skørt) Så fik vi videre, - hæren gjorde stop, sjovt nok havde vi ikke rigtig våben?? nå men en tosse vandrede rundt med en pistol, han ville skyde alle. Så var der en der sagde..at han skulle smide sin pistol, fordi han havde en ladt pegefinger *lol* Det havde tossen også, Og gav sin pistol væk..nu havde soldater figuren en pistol, sagde det til tossen,..som blev skudt da han skulle til at trække sin 2. pistol.

Sikke nogle tossede drømme, Jeg synes aldrig jeg har drømt noget så åndsvagt før, så usammenhængende. Det værdste er at jeg føler mig helt smadret.

16:30

Så har jeg slettet mig selv fra 2 dating steder mere. Der er igen grund til at være nogle steder, der ikke giver noget som helst resultat. Jeg er et par steder endnu, men de kan ryge i næste omgang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 drømme er publiceret 17/10-2004 10:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.