Arbejdet! De første dage...

10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Kære dagbog.

Ja, så er jeg endelig begyndt på arbejdet i Bilka. Jeg startede i onsdags og har arbejdet torsdag + fredag. Det er dælme hårdt at komme i gang. Der er mange ting man skal huske.
De fleste har den indstilling at kassedame, kan man altid blive.. Men de skulle prøve at sætte sig bag en kasse en enkelt dag, så ville de opdage at det nu engang ikke er helt så nemt.

Men alt i alt er det nu dejligt at komme i gang og får hver time jeg har derude, kan jeg mærke jeg bliver mere selvsikker. Jeg er den type der hader, når jeg ikke er perfekt til det jeg laver... Men min fornuft siger mig jo også at DET kan man jo ikke være efter tre dage.

Det pudsige er at jeg har fundet ud af at en gammel arbejdskollega arbejder derude, samt en gammel nær veninde som jeg ikke har snakket med en del år. Om vi har noget at snakke om når jeg møder hende, vil tiden jo vise.

Vi har lånt min fars bil denne weekend. I aften er kæresten godt nok til noget hygge sammen med en gruppe kammerater, men i morgen kører vi til Sdr. Jylland for at spendere dagen med nogle gode venner, vi ikke har set i et stykke tid. Det er desværre det triste ved at flytte et godt stykke væk og være travlt beskæftiget.. Man ser for lidt af dem man holder af, men vi håber at vi får en god dag med dem i morgen fyldt med kvalitetstid..

Jeg vil nyde resten af min aften for mig selv foran fjernsynet.. God aften til evt. læsere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdet! De første dage... er publiceret 13/11-2004 21:52 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.