Positivt nyt at fortælle!!

Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Kære dagbog.

Ja, så er der lidt nyt herfra.. Der er sket så meget på det sidste, at jeg ikke rigtig ved hvor jeg skal starte.

Vi har gået og ventet på at livet tog en positiv drejning og endelig skete det. Kort fortalt har min kæreste bestået sit taxa + vejprøve og han har allerede fået job. Han skal starte efter weeekenden. Sådan rent økonomisk, kommer det nok ikke til at betyde ret meget i starten, da der skal en del ture til at tjene sammen til hvad der svarer til hans dagpenge, men det er også bare godt for ham at komme i gang.
Og så har jeg fået arbejde også! YES! Jeg har sidste dag på aktiveringen på mandag og så skal jeg ellers starte i Bilka på onsdag. Til at starte med er det kun juleassistance til og med midten af januar, men der er stor chance for at kunne få lov til at blive bagefter. Ham jeg snakkede med derude, fortalte at de sidste år havde haft mulighed for at beholde alle de juleassistancer der var interesserede. Så det håber jeg sker igen i år. Så kan jeg fint blive der indtil jeg får en læreplads og tjene nogle penge. Nøj, jeg glæder mig. Økonomisk kommer det til at betyde rigtig meget og så bare det at yde noget. Det er måske ikke det mest spændende job at køre varer igennem kassen og der bliver med garanti også dage hvor jeg har haft tilstrækkelig med julegnavne kunder til at jeg er hyggelig at være i stue med bagefter.. Men når alt kommer til alt, så bliver det dælme dejligt at komme i gang med noget der giver nogle knaster på kontoen.
Så snart jeg er blevet fastansat, så skal jeg også bare i en fagforening i en fart.. Så jeg, hvis jeg ender uden job eller uddannelse igen, kan få dagpenge.

Ellers går det stille og roligt.. eller rettere, vi har en del at se til for øjeblikket.

Mit gospelkor går også fremragende. Vi skal faktisk synge de første sange offentligt til december, hvor vi af kirken hvori vi synger, er blevet bestilt til at synge tre julesange. Det skal nok blive spændende, men er også lidt nervøs.

Udover det skriver jeg stadig en pokkers masse ansøgninger for tiden, selvom jeg har fået job. Stort set alle banker, kreditinstitutter, revisionsfirmaer etc. er jo begyndt at søge elever til start til august, så det er jo nærmest et fuldtidsjob at skrive alle dem. Jeg håber virkelig jeg får en plads til august, for jeg vil jo vildt gerne i gang med min uddannelse. Til den tid skal jeg så have voksenelevløn, men det bekymrer mig ikke længere, for jeg har fået en liste af min kontaktperson på aktiveringsstedet.. Listen er en såkaldt plusliste over brancher der kan søge 2 års støtte til elever over 25 år og alt det jeg er interesseret i, så stort set på den liste, som f.eks. økonomi, spedition og revision.. Så det er lækkert. Det er i hvert fald ikke DET de kan fravælge mig på.

Nu vil jeg smutte igen kære dagbog og evt. læsere. Vi er barnepiger i denne weekend, for min 10 årige fætter med spræld i. Og han kræver sgu lidt energi.

God weekend til jer alle.. Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Positivt nyt at fortælle!! er publiceret 06/11-2004 20:02 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.