Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Tænk at et arbejde kan fylde så meget, at virkeligheden omkring een flyder ud i et sammensurium af partikler, som er så svære at holde fast ved.
Nu handler det også om noget så basalt som kulde... her er SÅ koldt at jeg i mange uger, intet andet kunne end stå op, gå på arbejde, lægge mig hjem under dynen kl.17 og blive der til næste morgen, og håbe jeg havde fået varmen til igen at sætte mig ind i kulden. Heldigvis flytter vi til nye lokaler 1. jan 2005.
Min kære pc derhjemme blev aldrig tændt. Nu har jeg fået en lille elektrisk varmeovn, som står næsten helt oppe i r**** på mig .... såååå.... nu er det blot det mentale overskud der skal hives frem igen, det fysiske er ved at være på plads.

Mine migræneanfald er forsvundet igen -nu er det de meget hårde og selvkritiske tanker om mine professionelle evner, jeg dagligt udfordrer,sætter spørgsmålstegn ved, OG udfordres på.

Ja, jeg er blevet ufatteligt dygtig til at gå og banke mig selv i nødden... *S* S'gu ikke underligt at hovedpinerne væltede ned over mig som en syndflod.

Men jeg har fået mit drømmejob (når jeg nu ikke lige er blevet forfatter ... endnu ;o) ) ..... jeg er blevet tekstforfatter i en ITvirksomhed/ reklamebureau.

Fortsættelse følger .... skal til møde nu.

KØØØØS og undskyld undskyld undskyld at jeg bare forsvandt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget UNDSKYLD! er publiceret 15/12-2004 10:13 af Sofie Saper (Tawanda).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.