Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Hej dagbog, - av for %¤"#¤% jeg faldt på min cykel..der er et sted hvor det er svært at cykle for alt det is der liggger på vejen..det er ikke glat det is..altså det er ligesom hjulspur of forhøjet is..

jeg væltede ned fra cyklen og slog mit knæ, det gjorde ondt..men jeg måtte jo bare rejse mig op, og komme videre..heldigvis slog jeg ikke hul på min bukser..

I et online spil , skrev jeg ind for at få rettet "beksed" til "besked" i den danske version...idag fik jeg så svaret, om jeg ikke ville komme på deres kanal, fordi de kunne godt bruge en fyr som mig til oversættelses holdet...det er jeg nu ikke lige så interreseret i,..jeg kan godt hjælpe med nogle ord,..oversætte dem..men altså, jeg vil ikke være en del af et "crew"..det var bare for lige at få rettet den fejl...nu har jeg set på den i flere måneder..og det er ved at være irreterende...jeg ved ikke om jeg skal gå der ind og sige, at jeg ikke er interreseret..

igår snakkede jeg med en sød pige, som er i familie med en af dem jeg snakker meget med i toget på vej til jelling..hun skrev, at hun håber vi snakkes ved igen...jaja...nu får vi se..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Faldet er publiceret 17/02-2005 12:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.