22 år siden

Rygningens mysterier

Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg startede dagen med den sædvanlige morgenmad - kaffe og ostemad, hvorefter dagens 1. smøg blev tænd. Det var bare een af de der dage, hvor det krildrede i halsen fra det første sug, og straks var morgen-hosten igang. Men ryges skulle der !! Man prøver ihærdigt til og er ved at blive kvalt i hosten ved hvert eneste sug. Hvor åndsvag er man så ?
Vel ankommet på arbejde tændes endnu en cigaret, og nu går det straks bedre - kun et par enkelte små-host ! OK, så er dagen reddet, og der hentes kaffe, the-vang og koldt vand = dagens forsyning af drikkelse. Så går arbejdet derudad - der er nok at rive i. En times tid før arbejdedsdagens ophør, smider jeg den tomme cigaretpakke i papirkurven - men jeg har heldigvis lidt reserver liggende i en skuffe, så det er ikke et problem.
På vejen hjem går turen omkring kiosken i Føtex - 4 nye pakker indkøbes.
Hjemme igen deles cigaretpakke med min mand (han er lige så dygtig til at ryge som undertegnede), så resten af dagen er der ikke rigtigt nogen tal på hvor meget, jeg ryger - jeg tager bare fra pakken, når lysten er over mig. Men jeg nærmer mig nok de 40 nu, vil jeg tro..!
Jeg fk den tanke på et tidspunkt, at der må være flere "lidelses-fælder" her på fyldepennen, så det kunne være en ide at starte emnet i debatten.
Som tænkt, så gjort... så nu håber jeg bare, vi måske er nogle stykker, der kan støtte hinanden, enten i at ryge, eller i at holde op !!
knus til jer alle/Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rygningens mysterier er publiceret 12/03-2002 23:51 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.