Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Hyperbevidsthed - bevidsthed om bevidstheden?

Der er noget kraftfuldt i at kunne betragte sin egen bevidstheden, men det er også rigtig hårdt, sådan at være bevidst på den måde.

'Heldigvis' kalder hverdagen og de mange gøre mål og det er så nemt at falde ind i de praktiske gøremål - hvad enten man har lyst eller ej.

Jeg har en ide om at det kan bruges til noget - at jeg kan lære noget om mig selv når jeg er i den sindstilstand. Det er næsten somom jeg kan se min bevidsthed for mig som en bygning jeg kan bevæge mig rundt i - helt på egen hånd. Sædvanligvis farer tankerne rundt i hovedet på mig, men i denne sindstilstand står de pænt i kø og venter på at det bliver deres tur... meget mærkelig fornemmelse. Somom jeg midlertidigt har fået skabt orden i det kaos der er min bevidsthed - jeg har ingen illusioner om at der vil være orden fra nu af, men jeg kan da håbe at sindstilstanden vil vende tilbage fra tid til anden.

Det er ikke et køligt overblik - mere et varmt overblik hvis man skal sige noget. Et midlertidigt kig ovenfra på noget som man ellers er i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hyperbevidsthed er publiceret 07/04-2005 14:28 af Johanna Mogensen (Johanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.