Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
7 måneder, 15 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
5 år siden
Hey dagbog, dagens tanker må siges at gå på tiden..Jeg snakkede med en læge idag, - jeg forklarede i telefonen hvad der var galt, og jeg fik at vide, at jeg bare skulle tage et par hovedpine piller...og fortsatte de kniv stik jeg får i ryggen et par uger mere, så skulle jeg kontakte dem igen.
Dårligt svar, jeg finder mig nogle nye læger.

Så så jeg også en gammel veninde idag, hende den vietnamesiske søster..men der var ikke tid til at snakke, hun skulle med toget..det sjove var, at hun så også sagde, at vi ses imorgen,..eller en af de dage du får fri...øøh nej, det gør vi jo ikke..i den tid jeg har skullet med toget, så har jeg kun mødt hende 1 gang før...desværre..

så er det også blevet tid til, at jeg skal have købt en billet i næste uge, så jeg kan komme ind og se starwars..jeg venter lidt, jeg vil sidde i biffen i ro og mag, og undgå alt for meget hujen og piben..jeg vil sku se filmen lidt i fred. nyde den...jeg ved godt andre i det næste stykke tid kommer med deres mening om den, men de meninger vil jeg stikke skrådt op! film er en af de ting, der er smag og behag..nogle kan li det ene, andre noget andet..det skal man selv tage stilling til.

Så fik jeg iøvrigt hentet en sms tone til min mobil, så hvergang jeg får en sms nu..lyder yoda's stemme..."message from the dark side there is"

hvad er der så mere, jeg mangler i mit liv? jeg har set alle starwars film så..til den tid! jeg har oplevet at være elsket for blot en dag, - og jeg ved der aldrig bliver flere dage. Så mangler jeg kun min brors bryllup..så er der vist ikke mere! ikke mere at se frem til..ingen flirts i horisonten,..ingen nye ting eller film jeg bare skal opleve,..så venter resten af livet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tiden går er publiceret 18/05-2005 17:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.