Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Det er hvad jordemoderen skønnede den lille til i dag. Hun synes den vokser rigtig godt og synes maven var utrolig flot. Jeg har endnu ikke fået et eneste strækmærke.
Alt var som det skulle og derfor skal der gå 14 dage, før jeg har min næste tid. Skulle jeg få det dårligt om en uge, kan jeg jo altid ringe. Barnet ligger stadig i hovedstilling og da hun følte på min mave, kom der en plukkeve. Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal mærke efter, hvad angår plukkeveerne.
I weekenden hvor det var så utroligt varmt, var mine ben og fødder så hævede at det smertede, men det er gået over igen. Maven derimod driller stadig. I et par uger har jeg rendt på tønden i et væk, og flere gange har det været helt tynd mave jeg har haft. Hvis det fortsætter skal jeg kontakte min læge, sagde jordemoderen. Så det med at hård mave er synonym med graviditet og jernindtagelse, holder ikke for mit vedkommende! :D
Hun foreslog at jeg skal prøve med bananer og skære ned på mit frugtforbrug. Mod sin vilje mente hun også at Coca Cola skulle have en vis effekt, og det er da værd at prøve, da jeg er dødtræt af at skulle rende og s*k*i*d*e i et væk. Vi køber en pakke toiletpapir hver uge efterhånden!

Jeg har ikke sovet ret meget i nat, så måske bliver det til en lur i eftermiddag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3100 gram er publiceret 01/06-2005 12:50 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.