Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Kære Dagbog!
Ja, det måtte jo ske før eller siden!

I forbindelse med et H. C. Andersen-oplæsnings-CD-projekt, jeg har gang i for tiden, ringede jeg til skuespilleren Jørgen Reenberg. Og med alle de historier og rygter, man har hørt om ham, skulle man jo tro han nærmest ville æde een pr. tlf., men nej, nej, nej!!!! Tvært imod. Han var meget, meget venlig og imødekommende, og kom med et meget velbegrundet afslag, men takkede for tilbudet!
På trods af manglen på Reenberg og en til så ser det rigtig, rigtig, rigtig flot ud indtil videre! Jeg tror aldrig jeg får lavet så smuk en casting ellers - og pånær to - stiller de allesammen op gratis!

Det er sgu så UTROLIGT SØDT AF DEM ALLESAMMEN!!!! Det er så også planen at CD'en skal gives gratis til bibliotekerne og så evt. sælges i et lille oplag, hvor ALLE pengene så skal gå til et godt formål - ved endnu ikke hvilket!

Ellers går det rigtig, rigtig godt!
I øjeblikket sidder jeg ovre hos min kære mor og låner hendes internet. Hun og far er lige kommet tilbage efter at have sat en træreol, fra mor, hjem til os. Nu står mor og smører rugbrødsmadder til sig selv. Vi andre har kold kylling derhjemme!

Mht. katastoferne i London: Hvor ER det dog synd for de uskyldige, der er blevet dræbt i de busser osv. - for ikke at tale om deres efterladte - men hvor er det lige så synd for de søde arabare el. muslimer, som måske nu bliver lagt for had (a'la 11. September-katastrofen) for noget som deres lands- eller tros-fælder har gjort!

Nå. Til noget positivt igen. Talte med Lotus Turéll i formiddags! Meget, meget sød. Hun hoppede også uden videre med på Hans Christian-projektet! Det samme kan siges om et af min barndoms idoler, Christian Potalivo!

Nå. Nok for i aften!
De kærligste hilsner fra

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel fordom! er publiceret 07/07-2005 20:06 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.