Min nye hund

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
For ca tre uger siden var jeg desværre tvunget til at lade den sidste af mine gamle hunde - Flatcoat hannen Ike - aflive p. gr. a. sygdom og der blev utrolig tomt og stille i huset.

Når man har sådan en hund ved man at man hver dag modtages med en fantastisk glæde og hengivenhed når man står op om morgenen og når amn f. eks. kommer hjem efter at have været ude, for slet ikke at tale om de mange fælles oplevelser og glæder der er hver dag.

Vi var lidt i tvivl om hvordan vi skulle gribe situationen an, og valgte egentlig at vi ville se tiden lidt an inden vi valgte at anskaffe en anden hund; men efter at have haft retrievere i huset siden midt i halvfjerdserne, var det utrolig svært, og et stort savn.

For en uge siden skete der så det lykkelige, at vi fik mulighed for at købe en lille Flatcoat tæve og det kunne vi ikke modstå.

Hun hedder "Enigma" og ligger p.t. og sover under bordet. Hun er nu faldet godt til, og jeg skal love for, at hun er i stand til at holde os i gang.

Det sjove er, at man altid har glemt hvilket arbejde det er med en lille hvalp, og man overraskes lige meget hver gang, men sjovt og spændende er det, og jeg glæder mig meget til hun er færdigvaccineret og må begynde at komme ud blandt andre hunde, så vi kan begynde at gå til træning m.v.

Så bliver det spændende at se hvad hun "indeholder" og hvad hun med tiden bliver til.

Henning Øhrnstedt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min nye hund er publiceret 15/07-2005 07:29 af Henning Øhrnstedt (Ørnen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.