Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Ja, skulle ha været på date med mr. "Jeg ser pæn og flot ud og tjener gode penge, så jeg er et godt skud på stammen"-fyren, men så blev min firbende ven ligesom temmelig syg og blev indlagt. Derfor havde jeg ikke meget lyst til at skulle på date. Da jeg skrev, at min hund var blevet meget syg, og jeg derfor ikke var klar til date, var svaret blot : Ok, måske en anden gang". Godt så. Der røg han, ligesom! Måske er jeg hurtigt reagerende og kunne måske give lidt plads til folk, der ikke lige er så skøre som jeg, at have dyr som en anden baby, men alligevel. Kunne i det mindste skrive, at han håbede, at kræet havde det bedre.
Nå ,emen anyway. Har datet en del på nettet og stødt på ham her evangelisten, som er noget af en fætter. Enorm lækker, ihvertfald at dømme ud fra hans mange billeder, men også typen, der bare selv tror, at han er guds gave til enhver kvinde. Normalt noget, der er til at brække sig over, og vi blev da også totalt uenige i gårt over vores "Lær-hinanden-at-kende-smser". Han mente, at grundlaget for videre kommunikation drejede sig om, hvilken stillinger, man foretræk, og hvad man tændte på, mens jeg synes menneskesyn og mål i livet var noget mere interessant... Han endte med at blive ret fornærmet, fordi jeg ikke bare tændte vildt på hans kinky spørgsmål...og trode faktisk det var det. Men i dag skrev han så, at han med fare for at blive totalt til grin, troede at modsætninger kunne mødes. Det kunne jeg sku ikke stå for. Det var da for sødt. Et eller andet sted må folk også gerne have så bizarre og totalt modsatte meninger ned mig, blot de er i stand til at fundere over, hvad man mener, og er klar til at rykke sig, ligesom jeg er. Så nu har vi skrevet en del i dag, og dskal mødes i morgen.
Jeg har ellers ikke været en pæn pige i aften. Var på et lokalt værtshus, hvor der var al fadøl for en tyver mellem 20 og 22. Sådan noget er farligt for mig, eftersom jeg er frygtelig nærrig. Drikker som et svin til den billige taks, og kan jo så ikke helt kontrollere hvad jeg laver. Og så var der jo denne her enormt søde, men alt for unge smækre lækre fyr, som jeg vist fik kysset lidt rigeligt med. Og selvfølgelig var jeg også dum nok til at give ham mit nr. og invitere ham til grill-aften på lørdag. Typisk mig! Hvordan skal jeg lige redde mig ud af den ?? Og hvad nu hvis evangelisten er et hit og der kommer et hav af fyre til grill-fest lørdag ? Ja, fik jo selvfølgelig også lige inviteret alle hans venner med, som vist også var ret interesseret i mere end en grill-pølse...
Nå, men nu kan jeg høre fuglene begynde at synge, så måske var det nu jeg skulle gå i seng. Er Heller ikke helt appelsinfri, så GOD NAT; Swanky!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Evangelisten! er publiceret 15/07-2005 04:07 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.