Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Tænk engang kl. er allerede 21.30 og hvad har jeg lavet hele dagen !!
Absolut intet, blot siddet foran computeren hele dagen - det meste af dagen her på fyldepennen, men også på msn - spaces. Elsker de sider, har mit eget space derinde, det er herligt!!

Nå, men sad og rodede lidt rundt på nettet og fik den tossede ide at søge på mit mellemnavn - og vupti, sørme om der ikke dukkede mit stamtræ op. Lidt halvchokeret måtte jeg jo straks ind og lure, og blev endnu mere chokeret over at der står personlige oplysninger om mig, min lillebror og min mormor som er til skue for hele verden. Det er jeg sg lidt forarget over.
Men spændende er det nu alligvel, det at kunne se hvor man kommer fra og hvem man er i familie med - jeg troede egentlig ikke jeg havde noget familie udover få stykker og finder pludselig ud af, at den er jo kæmpestor!!
Mærkeligt som tiderne ændrer sig fra generation til generation, at man før i tiden gik meget op i familie og holde sammen, det er ikke så udbredt i dag. Det familie jeg kender har jeg ikke længere kontakt med - da "overhovedet" døde tilbage i 1985 - min morfar, blev hele familien splittet og har stor set ikke haft kontakt siden - nu ser vi hinanden til begravelser, knap så hyggeligt!!!

Nå, lidt familiehalløj blev det til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stamtræ er publiceret 05/08-2005 21:40 af Pia E. Bengtson (PiaB).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.