16 år siden

Ferie med den 5. tese...

25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
En dejlig ferieuge er ved at være forbi – en uge med venner, en uge med børn og børnebørn, en uge med oplevelser, følelser og indtryk. En uge med kærlighed på mange måder – på kryds og tværs i mange forbindelser.

En aften i sommerhuset sammen med vores gæst, sad jeg og fortalte om Huna-filosofien’s 7 teser. Et emne, der har optaget mig voldsomt i en stor periode af mit liv. Undervejs følte jeg mig meget ramt af den 5. tese, som altid har været den, der betød mest for mig, nemlig ”ALOHA – at elske er at være glad sammen med”. Jeg tror, det for alvor gik op for mig, i hvor høj grad disse ord passer på mit forhold til Peter - jeg tror aldrig før i mit liv, jeg har været så meget glad sammen med et andet menneske, som netop med Peter..! Tak min ven….!
Jeg følte det som en stor AHA-oplevelse, lige da det gik op for mig. Selvfølgelig er det da sådan, og selvfølgelig er det da derfor, vi har det så godt med hinanden – vi forstår at være glade sammen, og dermed også at elske :O))

Egentlig har ordene, tesen, kendetegnet hele vores ferieuge, synes jeg. Vi har været sammen med mange, og vi har været glade sammen med dem – gad vide om ikke kun man kan føle denne ægte glæde, når der samtidig er en ægte kærlighed til stede på et eller andet plan ?
Min gamle lærermester sagde engang, at man kan altid finde noget at holde af ved et andet menneske – og det ved jeg, hun havde ret i. Det skønne ved den uge, der netop er gået, er at det slet ikke har været nødvendigt at lede efter noget at holde af – næ, de mennesker, vi har været sammen med, kan man jo slet ikke lade være med at holde af..! Og det gælder lige fra mine egne børn, til Peters børn og alle vores dejlige venner.

Jeg fik i dag en tanke om, at jeg kunne tænke mig at udforme dagbøger om alle de 7 tesers betydning, både generelt og specielt for mig. Tja – nu må vi se, om det bliver til alvor….

NU vil jeg finde en pude at hvile mit gamle trætte hoved på – af en eller anden grund, blev det ikke til alt for meget søvn sidste nat :O))

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie med den 5. tese... er publiceret 09/10-2005 22:12 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.