Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Det er nu 11 måneder siden, Mkr fravalgte mig i sit liv, som han selv udtrykker det. Livet består af nogle valg og derved fravalg - og dem må man lære at leve med!!

Siden sommeren er det egentlig gået meget godt mellem os (vi arbejder sammen, så vi ser hinanden hver dag), nok mest fordi vi ikke har talt sammen, ikke engang sagt godmorgen - 100% mit valg, for jeg kunne ikke overskue det.
Siden sommeren, har Mkr gået og fløjtet, og det værste af det hele er, at han fløjter så vanvittig dårligt og falsk - det pudsige af det hele er, at hans forældre siger, at når Mkr fløjter er det ensbetydende med at han har det dårligt.
Nå 4 mdr. gik der uden et ord mellem os, egentlig imponerende når man arbejder samme sted, har sager sammen og sidder til møder sammen, men lykkes det gjorde det. I hvert fald lige til den dag, hvor jeg "kom til" at skrive en lille sms hvor der stod - nu 10 mdr. siden!!!
Den sms affødte selvfølgelig, at der skulle snakkes, så da muligheden var der, kom han ind på kontoret og lukkede døren og snakkede - med samme resultat som de andre 100 gange han har været derinde, han fik mig til at græde.
De første 4 mdr. efter bruddet, kom han ind, en gang om ugen og fik mig til at græde - det stoppede jo så, da vi stoppede med at tale sammen, men nu, på´en igen!!
I snakken sagde jeg til ham: jeg kan jo se i dine øjne at du stadig elsker mig, hvortil han svarede - jeg spejler mig i dine!!
BANG - hvad skete der dér, jeg blev bumpet 10 mdr. tilbage i min "helbredelse", kan nu starte forfra, igennem den samme smerte igen!!

Nu taler vi lidt sammen igen, ikke noget særligt, men ingen tvivl om, at han får opfyldt sit behov for alligevel at være tæt på mig, på trods af at han har valgt mig fra - som han siger, du er en del af mit liv og vil altid være det.
Nå, det pudsige (igen), er at, Mkr er holdt op med at fløjte!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 11 måneder er publiceret 02/11-2005 18:08 af Pia E. Bengtson (PiaB).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.