Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
jeg må nok indrømme, at jeg er beyndt at skrive en del, men det er ikke kun bare i min dagbog. Jeg er begyndt at skrive til min terapeut. Det er lidt nemmere at udtrykke mig sådan, end at snakke med hende. Jeg tror ikke på, at jeg komme til at undgå at snakke om det, som jeg skriver. Men så har jeg i det mindste prikket hul på bylden.
Jeg er godt irriteret over, at hun ikke er der. Hun skulle til noget kursus i hele denne her uge. Det er nok det værste tidspunkt, fordi jeg venter på en biopsi svar. Det er den jeg hader mest, og jeg kan godt skælde mig selv lidt ud, men det har jeg også fået at vide, at jeg ikke må gøre det. Det er lidt svært, når det er det, som jeg er vant til.
Det at snakke med de andre, er jeg ikke meget for. Jeg kender dem ike, og hende jeg har, var den første jeg snakkede med. Det siger et eller andet til mig, at hun er ok. Min gamle behandler har også haft hende, og Niels har også haft hende.
Jeg håber og beder til, at jeg er meget stærkere end Niels. Jeg har ikke lige lyst til at ende lige som ham. Det er over 6 år siden nu, og jeg kan stadigvæk huske det, som det var i går han døde.
Jeg tænker meget på ham, og jeg er ked af, at jeg ikke kunne være der for ham. Jeg skulle måske bare have sagt ja, til alt det han spurgte om, den samme aften han tog de piller....
Ind imellem savner jeg ham, selvom han gjorde det, som ja....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skrive gal er publiceret 09/05-2006 21:58 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.