På vej mod overfladen
JetLi
1 år, 8 måneder siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Hey dagbog, I de sidste dage har der været 2 roser der bankede på min dør. Men jeg ved ikke hvor seriøst der blev banket på...det finder jeg vel ud af, dog skal det siges at den ene rose måtte jeg bede kigge sig om i et andet bed..den var knap nok spruget ud endnu, og det holder min moral ikke til..meget kan man måske sige om mig, men der har jeg en stærk moral.

Den anden har så ikke skrevet tilbage igen, men har heller ikke været der igen...dette borger jo for, at det nok ikke har været så seriøst alligevel.

Men sådan er det jo bare, det er jo heller ikke min skæbne. Det har stået lysende klart i så lang tid..nok kan jeg skrive nogle digte der giver rigtig god respons..og der kan være de roser der ville stå på den anden side og kigge og lytte til mig..men ingen der træder helt tæt på mig. Jeg har det bare sådan, at jeg ikke gider have dem der lytter på afstand på den måde, så vender jeg engang imellem den anden vej til de går...stod man tæt på mig, ville jeg ikke kunne gøre det...men det har de endnu ikke opdaget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 roser er publiceret 01/06-2006 18:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.