17 år siden

forfulgt

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Saa er jeg hjemme fra den canadiske vinterferie igen, tilbragt med vaertsfamilien i en nowhere-provins laaangt ude paa landet (som i oevrigt er virkelig smuk og et skoent sted at vaere).

Min vaertsmor elskede til gengaeld ikke ligefrem ugen, hun var forfulgt af uheld hele vejen igennem... Hun har jo lige mistet sit job, saa humoeret var i forvejen nede.
Saa, efter 6 timer i bil og 1000 kr i benzin, ankom vi til rimouski i fygende snestorm, saa alle udendoersaktiviteter aabenlyst blev aflyst de naeste to dage..derefter var der minus 43 grader og altsaa for koldt at gaa udenfor i laengere tid, og saa skiftede det pludselig til 3 grader saa alt sneen i loebet af meget kort tid blev til sjap, og alle hendes elskede vinterlege blev umuliggjorte...

Udover det gik bedstefaren saa hen og fik "gastro"; diarré og opkastninger, saa hele hendes familie bandlyste os for ikke at blive smittet. Efter at have konkluderet at vi ikke kunne gaa udenfor, ikke kunne moedes med nogen, ikke se tv fordi signalet var roeget og ikke hygge med bedsteforaeldrene fordi de var syge, blev det besluttet at vi lige saa godt kunne tage hjem...og efter en halv time paa vejen blev vi saa taget af politiet for at koere ti km for staerkt -------!

Hun begyndte at tude og var helt utroestelig; "naar djaevlen hiver dig i halen giver han ikke slip"...hun har bare vaeret mega uheldig i evigheder nu. Saa siden loerdag har der vaeret meget roligt herhjemme; selv boernene ved at der ikke skal meget til for at vaekke et uvejr, saa selv smaaskaenderierne bror og soester imellem er forsvundet for en tid.

stilhed foer stormen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forfulgt er publiceret 12/03-2007 19:10 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.