17 år siden

Afsløret som ansat på bordel

Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg drømte at jeg var startet på et bordel. Jeg var mig selv, og jeg var nervøs - og på en måde virkede det som om, at jeg lige skulle prøve, men at jeg var ret sikker på, at jeg ikke ville blive længe. Jeg var ikke tvunget pga. pengeproblemer eller lign. sådan som jeg husker det.

Jeg får noget tøj på, der er mange piger, og jeg går rundt og kigger lidt. Ser ikke nogen aktivitet eller noget, og på et tidspunkt bliver jeg bedt om, at gå ud i venteområdet, hvor der går både "ansatte" og kunder. Jeg tager en dyb indånding, fordi jeg for første gang skal "melde ud" - altså springe ud som prostitueret, og vise mig for de mænd, der kommer sådanne steder. Og jeg træder lige rundt om hjørnet og kigger først på nogle "ansatte" og mænd der mingler i et sofaområde, jeg vil scanne lokalet, for jeg frygter at se nogen jeg kender. Og lige da jeg lader blikket vandre ser jeg min far, der sidder på en rød puf - fuldt påklædt, med den alder han har nu. Han vender sig om i det øjeblik jeg kigger, og vi får øjenkontakt. Kan stadig huske blikket i hans øjne - ikke forskrækkelse eller afsky, men sådan lidt underspillet overrasket og afventende. Jeg skynder mig væk, græder ned i et tæppe eller lign - et tæppe som jeg vist får taget om mig, og går lidt hvileløst rundt. Fortæller historien til nogle andre piger, men alle tager det ganske roligt undtagen mig. På en side er jeg rystet - på den anden side synes jeg det en utroligt god historie at fortælle - jeg oplevede nok enhver piges mareridt, det er sgu da for sjovt. Overordnet var jeg pinligt berørt over at være afsløret som prostitueret af min far og samtidig pinligt berørt over, at afsløre ham i at være kunde.

Sikken en utroligt sjov drøm, hvor jeg stadig kan mærke det der sug i maven, da jeg ser ham. "Det er bare løgn" tror jeg, jeg tænkte i drømmen. Skammen der strømmede ind over mig... Og jeg huskede den ikke i morges, men først nu.

Hm, den er sjov at tænke lidt over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afsløret som ansat på bordel er publiceret 17/05-2007 10:12 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.