17 år siden

Kapita-bilisten hæver prisen

More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Så blev det idag mit lille skønne sommerhus blev udlånt til nogle gæve norske mennesker som heldigvis var både søde og elskelige, havde det lidt dårligt inden de kom ind af døren at jeg kun havde fået lavet kaffe til dem))) mens de var der luftede jeg kort tanken om en øl, men nordmænd som er vænnet til at give 50 kr for sådan en ville se det som vild luksus at jeg smed 3 øl på bordet såååå vi fik kaffen inden jeg forlod huset ønskede dem god ferie.

Det blev også idag jeg for 2. gang fik (gomore.dk) passagere med på min ugentlige pendlertur gennem landet, ååå når så sådan nogle mennesker kommer ind i min bil kan jeg kun som det menneske jeg er være gode ved dem sætte dem af præcis hvor de ønsker det. Idag betød det at jeg på motorvejen ud for århus blev lokket til at slå et smut ind gennem hjørnet af århus i myldretiden, åååååå så er det pludselig jeg føller mig dum tænk at bruge 1/2 time ekstra på transport til min kæreste for 30 kr som sikkert ikke slår til for det binzin jeg brugte til at holde i kø gennem århus.

Jeg har øjeblikkelig hævet prisen til 40 kr ååå vil sikkert hæve den yderligere til 50 inden længe, men så vil jeg uden at føle mig dum hjælpe dem der evt ønsker spare økonomi og ozon med lidt service...

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kapita-bilisten hæver prisen er publiceret 17/05-2007 00:12 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.