17 år siden

hverdagene

Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 5 måneder siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Jeg har fået brev her gennem pennen, om ikke snart jeg skal have opdateret min fyldepenneprofil fra en bruger, jeg kender ikke spor til i forvejen, som heller ikke har skrevet meget ååå jaaaa først gættede jeg på det var en bestemt person som jeg kendte irl, men hun benægter sååå nu ved jeg det ikke mere..

Har besluttet at jeg synes min profil stadig passer meget godt til mig, at jeg står stor set samme sted i livet, har den samme kæreste som jeg dengang lige havde mødt ååå stadig elsker, glæder mig til at være hos hende i aften.

I aftes besøgte jeg mine børn og eks jeg havde fået lov til at køre affald væk)) men jeg er nu glad for lige at kigge snuden ind se hvordan de har det.

Fik en kæmpe bunke videobånd med hjem skal hvis have fundet ud af de ca 10 optagede bånd, hvad mon de indeholder? at vi ikke smider hjemmevideoer af vores børn væk eller lign.

Nåå ja minder mig om vi snakkede om videooptagelserne på super vhs bånd. skal hvis se om jeg kan få dem kørt over på dvd. eller lign måske kan K hjælpe?? ellers må jeg jo se om jeg selv kan få det gamle videokamera fra 89 til at afspille, det er mange år siden jeg har brugt den, ååå længe siden den gik itu som optager så nye optagelser hopper i billedet hvis ikke jeg tager fejl.

Besøgte min mor ååå ja fik aftensmad selv om jeg ikke havde fået sagt jeg kom. skal hvis lige holde styr på hendes bilforsikring lige nu efter hun kom til at påkøre en i lav fart på parkeringspladsen i nrsb.

Ellers virkede min mor frisk og ved godt mod hun besøger nye mennesker har fået at vide hun ligner en på 50 åå går stavgang hvis hun kan følge med den unge gruppe hun går med))

I øjeblikket er jeg ved at gøre klar til at ligge fliser foran havedøren, hvilket i aftes fik mig til at grave vildt meget fordi sivdrænet fra tagnedløbet havde et afløbsrør som jeg nu har skyllet fri for jord. men jeg tror nu ikke det bliver stort anderledes end at vandet bare løber væk oven over jorden når det regner.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hverdagene er publiceret 23/05-2007 11:11 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.