17 år siden

Frihed! Hvad er det?

Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Fuck, hvor er jeg glad idag!
Hele dagen har bare været så afslappende og dejlig. Og så har jeg købt et par rulleskøjter, så når det var godt vejr rullede jeg bare ud i det blå, og når det begyndte at regne, rullede jeg hjem til min com., hvor jeg skrev videre på min fantasy... Kørte en lille tur på godt 10 km, og nød bare at se, hvordan det ellers så velkendte landskab langsomt ændrede sig. Nogle steder havde jeg helt glemt, at der fx stod et træ, eller at der lå et hus med røde teglsten og sådan nogle ting.. Faktisk var det rart, bare sådan at lade telefonene ligge derhjemme og så bare være fri.
Frihed er noget forunderligt noget, når man sådan begynder at tænke nærmere over det. For hvad ER frihed sådan helt præcist? Der findes jo en million (mindst) forskellige definitioner af hvordan frihed skal opfattes. Min opfattelse af frihed er; at man er fri til at handle, fri til at gøre det man har lyst til - uafhængigt af andre, frihed til at realisere sine drømme uden at tænke over de eventuelle omkostninger. Frihed er noget som jeg et eller andet sted er afhængig af. Friheden til at være mig. Hvor specielt det end lyder.

frihed for mig er at skrive. det er underordnet om det er en huskeseddel eller om det er et digt; Bare det, at man skaber noget - og gerne noget der til dels er personligt. Mine fantasy er personlig, fordi der er så meget af min sjæl i. Derfor er det faktisk ikke sikkert, at den skal publiceres. For den er min; det er noget jeg har skabt. det er ligesom et lille barn for mig, hvor man ser den vokse op og blive til noget. Lyder det mærkeligt? Måske... Men ikke desto mindre er det sandt. Ville ikke kunne forstille mig et liv uden at jeg kunne skrive. Uden at kunne øse mine tanker ned på enten papir eller com., men på den anden side. Hvos jeg ikke kendte til det at skrive, havde jeg nok været afhængig af noget andet. Måske af at sy, eller at dyrke sport, eller at ride. Who knows!
Jeg lever vist bare for at skrive, og ikke så meget andet. og et eller andet sted lyder det sørgmoddigt, at jeg ikke vil noget mere med mit liv, men mit liv er simpelthen det skrevne ord.

- Gabriella

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frihed! Hvad er det? er publiceret 13/06-2007 18:55 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.