16 år siden

Reviderering af mit liv

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
14 timer siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Så fik jeg langt om længe tid til at skrive, hvilket også var på tide. Mit liv kører på max. speed lige for tiden med krævende skole, to jobs, træning, familie, venner og kæreste. Har sygt mange lektier for konstant, og en stor opgave der skal afleveres den 5. feb, plus diverse afleveringer og rapporter.
Eftersom jeg ikke har skrevet siden August, er der en del der skal opdateres.
I min klasse kom der efter sommerferien tre nye elever inde fra IB. Det var Harry Potter, Jan og Sidse. Og de har virkelig bundet vores klasse sammen, så nu er der ikke længere fire kliker, men en pigeklike, og resten af klassen. Det er virkelig dejligt. Sidse og jeg er belevt rigtigt gode venner, og diskuterer alt fra EM-håndbold, hvor hun synes Lars Krogh er den lækreste spiller, og jeg er mere til Bo Spillerberg. Håber virkelig at DK vinder EM-guld, for det har de virkelig fortjent.Sidse og jeg har regnet frem til, at der på landsholdet i denne EM-runde er 5 x Lars med i spillertruppen! Hvor sygt er dte ikke lige? Vi har også fulgt samtlige kampe, og EM-studier, som de freaks vi nu engang er :)
Om 5 dage bliver jeg atten. Og har ingen, absolut INGEN ønskeseddel. Det er forfærdeligt, når folk spørger hvad jeg ønsker mig, for har ikke nogle ønsker overhovedet. Svarer bare penge og flytte-hjemmefra-ting, da jeg har ansøgt om en ungdomsbolig til 3g. Og eftersom jeg skal have en 2-værelses er der ikke så lang ventetid, hvis der overhoved bliver nogen ventetid. Dette bringer enmet ind på julegaver, hvor langt størstedelen faktisk var flytte-hjemme-fra-ting. Men det generer mig ikke, for så skal jeg ikke af med en større formue den dag jeg endelig flytter.
Tror jeg har været klar til at flytte hjemmefra siden jeg var 16, men ville ikke have kunne klare det økonomisk. Et eller andet sted tror jeg, at der er fordele ved at flytte hjemmefra i en tidlig alder, for tror virkelig at det modner én på en helt speciel måde, som man ikke erfarer hjemmefra.
Min kæreste og jeg har snakket om, at når jeg flytter hjemmefra flyter han med. Det kunne været rigtig dejligt, for kan virkelig ikke undvære ham! Han kommer hjem til mig senere i dag, og så skal vi hjem til ham. Hans forældre er virkelig søde, og jeg har indgået en alliance med hans mor, og at jeg skal lære ham at spise frugt & grønt. Til gengæld høster han også konstant plus point fra min far, når han er på weekend hos mig. Det lugter virkelig af drengehørm, når de to er sammen. Har fået en bærbar af min far i gave, så ved ikke hvad jeg skal ønske mig i fødselsdagsgave. Hvad ønsker man sig, når man bliver 18? Han betaler mit kørekort, hvilket han direkte forlanger. Tror bare jeg ønsker mig et gavekort til IKEA, det kan man altid bruge.
Smutter lige, fpr skal i bad inden han kommer.
- Gabi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reviderering af mit liv er publiceret 26/01-2008 12:40 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.