15 år siden

Efterårstanker og flytterod

Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Det er efterårskoldt og vinder rusker udenfor mit vindue imens jeg sidder alene i min nye lejlighed, som jeg for nyligt er flyttet ind i sammen med min kæreste. Det er første gang at jeg er alene i vores lejlighed om aftenen. Det er på en måde rart - og fredeligt. Ingen tv-larm, ingen sms-beskeder der tikker ind - bare lyden af tastaturets klapren og lyden af Jason Mraz der lyder ud af højtalerne i et tilpas højt tempo til ikke at overdøve tankerne.
Vi havde det første skænderi i dag - min kæreste og jeg. Tænker tit på, om det var det rette at vi begge flyttede ind, og ikke kun jeg der havde brug for at sted at bo. Selvfølgelig er jeg glad for at han er der, men sommetider virker det bare som om at vi løber lidt sur i det mellem opvask og madpakker. Vi har været sammen i omkring et år, og det er vildt dejligt. Der er ingen tvivl om at jeg elsker ham og omvendt, men er vi i stand til overhovedet at kunne bo sammen?
Hvor lang tid går der inden at han bliver træt af, at det for det meste er ham der skal lave mad fordi jeg har sene vagter på mit arbejde eller en million afleveringer for, der skal laves?
Synes det er okay at vi havde en lille fight i dag, for det er det første skænderi vi har haft imens vi har været sammen, og det er snart et år.
Han overraskede mig med langstilkede røde roser i fredags, samtidigt med at vi bare hyggede hele aftenen alene - noget vi ikke har haft tid til længe, så det var virkelig dejligt. Mange ser det som et stort skridt at flytte sammen - og det er det virkelig også, for der er bare så mange ting, man skal gå på kompromis med. F.eks. er mit shoppe-gen indstillet hele oktober måned og det meste af november indtil jeg finde ud af, hvor mange penge jeg har til mig selv om måneden efter at alle vigtige udgifter er betalt. Mangler heller ikke noget andet end måske lidt festtøj, selvom jeg købte den mest fanstatiske kjole i london, som jeg skal have på på lørdag, når vi holder indflytningsfest. det betyder så, at jeg ikke har noget at tage på, på fredag, hvor Louise holder fødselsdag :s.
Arg, øv.. Og har kun 400 kr. til resten af denne måned. Så må jeg sq være lidt kreativ, og sætte noget særligt sammen. Måske en anelse mere flippet end jeg normalt er - but what the fuck - Louise er lidt flippet, så det går nok. :s
Håber egentlig snart at min kæreste kommer, for orker ikke at han er irriteret når han kommer tilbage fra Gordon - han skrev for 10 min. siden at se ser film sammen med Mikkel. Slutter nu, og vender tilbage til min gode bog; the dead poets society

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterårstanker og flytterod er publiceret 14/10-2008 22:25 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.