16 år siden

Fuck dig, dit møgdyr! Hvad helvede bilder d

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Har været ude at løbe idag! Meget stor ting :D
det var i grunden rimelig fedt, for dte vare en fed måde at vågne på. Har været på arbejde i tre dage i træk nu. og taget 23timer. Glæder mig til lønningsdag i næste måned :D
Ellers er der ikke sket det store. Mine ene eks har stadig følelrser for mig, selvom jeg pænt har bedt ham om at komme videre. Skal til jobsamtale imogen på et plejecenter, hvor jeg msåke skal være en del afders køkkenpersonale. Er hamrende nervøs. Tænk, hvis jeg ikke er god nok!
Hmm, den slags orker jeg slet ikke at tænke på.

Da jeg var på arbejde igår, blev jeg nærmest 'overfaldet' af en meget vred gammel stodder, der uden grunde begndte at skælde mig ud. Og da han ikke talte særlig forståligt, belv han endnu mere vred, og begyndte at spytte ned i sit tisgule skæg, og kalde mig de værste ting. Hvad helvede bilder han sig ind?! Han brokkede sig vist over, at hans pengepung var blevet stjålet om lørdagen, og at det var min skyld. Men jeg var slet ikke på arbejde i lørdags?! Så hvordan kan det være min skyld?! Det prøvede jeg at forklare ham, men så blev han så srrig, at han begyndte at stampe i gulvet. Heldigvis kom Jesper og førte idioten bort, imens at en del kunder kom ilende hen til mog, for at høre hvordan jeg hvade det og sådan. Jo tak, men må jeg ikke lige have lov at at smadre den spasser først?! Sådan er der fandme ingen der skal tale til mig - det er 112% sikkert. Sådan noget lort finder jge mig fandme ikke i. Desværre måtte jeg ikke svare igen, for det er fyringsgrundlag. Derfor kunne jeg ikke svare igen. Måtte pænt bide alt mit raseri i mig, og rase ud i baglokalet. Ellers var det meget fredeligt, på grænsen til det kedelige.

Ses Dude

- Gabi :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuck dig, dit møgdyr! Hvad helvede bilder d er publiceret 03/07-2007 23:17 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.