Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Tirsdag den 3. juli 2007 Vi er sagt op

Sidste uge var bare en meget dum uge, det hele startede med at Corry, vores pony havde kolik, dyrlæge besøg og gå rundt med ham, altså Corry og naturligvis styrtede regnen ned. Tirsdag Corry lå stadig ned, dyrlæge igen, denne gang fik han både smertestillende og olie og gå rundt med ham det meste af dagen. Onsdag lyste det endelig og Corry fik det lidt bedre.

Torsdag var jeg til undersøgelse på medicinsk på OUH og fik den besked at mit blodplade tal og mit Sarkoidose tal er mega høje, så på Prednisolon, Binyrebarkhomon i ½ år, det var en hård besked, og jeg var godt nok langt nede da jeg kom hjem. Kan det blive ved. JA

Fredag over middag lå jeg og sov, fordi jeg er så forbandet træt, jeg vågner ved at telefonen ringer, det er vores vært. Han havde lige noget han ville snakke med os om. Han kom 5 minutter senere, med vores opsigelse, og sikken en. Bare et par uger i forvejen havde han fortalt at vi havde til 2009 at finde noget andet i, fordi han vil rive det her ned og bygge noget nyt, men nu stod her sort på hvidt. Vi kan blive boende i stuehuset til 30-06-08 (vores års opsigelse), men stalden, have og fyrrummet skal ryddes 31-12-2007. Og hvor skal hestene så være, og hvordan får vi varme i huset, den smule det halmfyr nu giver, men om vinteren er hver en krumme varme velkommen, så det betyder faktisk at vi inden nytår skal have fundet noget andet og være flyttet herfra, men hvor finder vi noget andet, hvordan får vi skrabet penge sammen til nyt indskud til ny flytning. Vi finder jo ikke lige et andet sted hvor vi kan bo med hunde, katte og heste, samt 3 gamle madammer. HJÆLP, vi vil ikke være hjemløse igen, det kan ingen af os klare, gå af med dyrene gør vi heller ikke, og ja vi vil bo sammen, for vi kan ikke undvære hinanden. Hvad skal vi dog gøre, hvorfor bliver det bare ved og ved, der sker altid noget.

Vi er jo nu gået på jagt efter et nedlagt landbrug, med tilladelse til at have hunde og katte og plads til 2 heste og 6 ponyer ude og inde, samt minimum 150 m2 eller 4 værelser. Hvordan der ser ud er ikke så afgørende, bare vi kan holde varmen og helst med varmt vand. Vores drøm er et sted langt ude på landet, ikke for tæt på naboer og vej, så kattene kan løbe frit, hvor hestene hver dag kan komme på fold og vi bare kan få lov til at leve resten af vores liv sammen og med vores dyr. Ønskested er Østfyn eller Vestsjælland. Men vi tager hvad vi kan få.

Vi er meget nedkørte, også ved tanken om igen, igen at skulle flytte, vi har jo ikke boet her i 2 år og da jeg lejede det 5. juni 2005, sagde værten vi kunne godt regne med at bo her i 8 til 10 år, HA. Vi ved jo heller ikke hvilke ny vært vi får, og hvad fremtiden bringer, vi orker ikke at flytte igen. Vi er blevet for gamle og det koster en formue.

Lige nu skal vi først finde et nyt sted at bo, så skal vi finde ud af hvordan vi skraber pengene sammen til det nye indskud, til flytningen og til at få hestene flyttet. Nå, det nytter ikke at sidde her og sukke, vi må slås, altså finde et nyt sted starte forfra igen. SMIL, gamle Alice, det skal nok gå, det plejer det jo. Husk lige nu har du tag over hovedet, får mad hver dag, har de to andre gamle ”madammer” og alle dyrene omkring mig, så solen skinner trods regnen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi er sagt op er publiceret 03/07-2007 19:12 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.