Muthed, eftermiddagshygge og fødselsdagsspe

Hverdagen
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Fik lyst til at skrive herinde lidt, måske fordi jeg er lidt mut? Det er ellers lang tid siden jeg havde min gode faste vane med at skive herinde dagligt. Vil gerne love at jeg vil gøre det for fremtiden, men mine løfter til mig selv er ikke så meget værd for tiden. Deter egentligt for dårligt (det er jo trods alt mig, der er hovedpersonen i dette mit liv).
Ved egentlig ikke hvorfor jeg er sådan lidt mut. Føler mig ikke så frisk, og af en eller anden grund gjorde en misforståelse på arbejdet mig også lidt ked af det (selv om jeg er sikker på at jeg havde ret (ikke at der var sure miner, det irriterer mig bare!)). Det ene har nok forstærket det andet, men hvad der kom først?

Så nu sidder vi altså bare og hygger, børnene og jeg, og ser "Pyrus på Pletten" (Helene ser Pyrus, Lucas spiller Gameboy og ser Pyrus, Jeg skriver her og ser Pyrus) Vi hygger os da meget godt :) (Trods muthed).

Skal holde fødselsdag for venner i weekenden. Der kommer ikke særlig mange, og igår kom der lige et afbud til, Julie skal pludselig til Italien, så de kommer ikke alligevel. Så nu bliver vi kun 6 alt i alt. Har sagt til Christina og Kasper (lillesøster og kæreste) at de bare kan komme hvis de har lyst, så det gør de måske. De har jo ellers været med til familiefødselsdagen...
Det skal nok blive hyggeligt alligevel, men havde bare forestillet mig noget lidt større, havde håbet på mindst ti gæster (med mig og Bo altså 12). Men men, vi skal nok få en god aften.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Muthed, eftermiddagshygge og fødselsdagsspe er publiceret 19/09-2007 14:54 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.