16 år siden

et usselt menneske.

Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg er sådan lidt mellemfornøjet. Grunden er, at jeg er et dårligt menneske.

Jeg havde sendt en ansøgning til et sted... Og jeg har ikke enn gang fået en "tak for din ansøgning"s-brev. Og jeg havde endda skrevet en hel side med gode foreslag til deres magasin og alt mulig.

Men i dag var min veninde så til samtale derinde.

Hvad fanden er retfærdigheden i det?

Hvorfor har de ikke spurgt om jeg ville til samtale? HVORFOR synes de ikke at JEG er god nok? Jeg har endda en anelse erfaring, det har min veninde ikke.

Så JA, jeg er misundelig og jeg synes ikke at det er retfærdigt. Et usselt menneske, er jeg. Jeg er dog glad på HENDES vegne. Hun skrev sms efter mødet om at det var gået godt og at hun selv mente at hun ville få jobbet. Og det er godt for hende.

Men HVORFOR ER JEG IKKE GOD NOK????????

Æv.
Har ikke kunne finde nogen job at søge de sidste uger. Og så kommer jeg lidt til at lyve og sige til folk at "jeg søger et par jobom ugen". Det passer ikke. Den første uge og måske den næste. Så blev det til et. Men de sidste uger har der ikke været noget. Øv. Jeg skal se at få søgt uopfordret, men synes, det er meget svært.


Jeg bliver stadig irriteret over at folk ALTID spørger "hvad med mænd?". Kan de for helvede ikke FATTE at det absolut interesserer mig nul og niks for tiden??
Og jeg er bare træt af at folk er SÅ uselvstændige at de tror at verden går under, hvis de ikke har en mand "til at passe på dem". De kan vel for fanden passe på sig selv, vi lever i det 21. århundrede og er selvstændige kvinder. På papiret. Men bliver bare ofte lidt skuffet over mine veninder, at de ikke er lidt mere slevstændige.... Ja ja, ved godt, at det jo ikke vedkommer mig, men det irriterer mig alligevel.

Og så er H, den stive jyde, der er i eksil i Irland, pludselig begyndt at ringe igen. Natten fredag til Lørdag. Natten Lørdag til SØndag. SØndag efter middag og i nat. Vor herre bevares. Han må da virkelig kede sig. Godt at han ikke kan røre mig det mindste længere.

Har været til Step her til aften. I sidste uge trænede jeg FIRE gange, hurra. Men mest sådan noget styrke og så lidt yoga. Så tænkte at der måtte lidt fedtforbrændende til i denne uge. Det var fedt, jeg gav den gas. Jeg VIL fandme tabe mig...
Fik dårlig samvittihed ofrdi jeg har tænkt mig at tage ud til forældre i morgen og blive til lørdag. SÅ ville det jo kun blive til to gange tæning i denne uge. Så nu må jeg tage hjem Fredag aften, så jeg kan komme til MBL lørdagmorgen. To gange er bare ikke godt nok, hvis man vil tabe sig. Og da slet ikke når den ene gang er yoga... Synes måske at jeg har tabt mig en lille bitte smule. Eller også er det ønsketænkning.

Jeg keder mig. Gider ikke noget. Kan sikkert ikke sove i nat, fordi jeg faldt i søvn to gange her i eftermiddag. Men skal jo tidligt op og til yoga, så jeg må vist snart i seng.

Godnat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et usselt menneske. er publiceret 30/10-2007 22:21 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.