Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Du må undskylde at jeg ikke har skrevet til dig, men alt er bare gået så stærkt, det er helt vildt så meget der er sket det sidste år og tro mig meget af det havde jeg gerne været foruden. Den 23 marts 2007 var jeg udsat for et trafik uheld og det har jeg haft gener efter lige siden. Jeg har faktisk et piskesmæld og nu menes der at det kan være en diskusprolaps i min nakke, så jeg skal mr-scannes, selvom jeg både ønsker og ikke ønsker at de skal finde nået er jo af den simple årsag at jeg har konstant hovedpine og er det en diskusprolaps kan det opereres væk.

Jeg er gået igang med en uddannelse, jeg er stoppet med at tale om det og har gjort noget ved det, har været igang siden august 07....
Til juni flytter jeg i campingvogn på min svogers grund i 3 måneder for at spare lidt penge og så skal vi finde et andet sted at bo, det blir rart at kommere tættere på mine venner, føler mig lidt pallealene.
Bo har en periode hvor han ikke er til nærværd og kæleri, og jeg har en periode hvor at jeg trænger til at blive værdsat og nusset om og det hænger jo ikke rigtig sammen.

Bo har ikke haft det godt længe og det tærre på vores forhold, nu har han fået sig en veninde fra et kursus, ikke at de har noget kørende men jeg trænger sådan til ham og han er der bare ikke og så er det jo også svært at støtte ham.

Tak fordi du altid lytter og rummer mig din ejermand

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kære dagbog er publiceret 15/05-2008 23:35 af Jette Johansen (angel).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.