13 år siden

Tid til mig selv...

sov lidt længe
Kenny Raun (...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
11 år siden
Plan B
Dus
4 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
5 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 11 måneder siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
5 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
3 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
5 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
3 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Nok som jeg kan føle trang til og hige efter noget tid for mig selv, så føles tomheden larmende lige nu. Jeg skal nok lige vænne mig til, at min lille dreng ikke er her lige nu.

L tilbød at tage ham med til Sverige sammen med to af hans kammerater her i weekenden.
Først måtte jeg lige synke den men jo selvfølgelig måtte han det! Det vil kun være godt for os alle tre, både for mig, for Emil og for L. Emil trænger sådan til lidt far-tid og jeg trænger sådan til lidt tid for mig selv.

Så nu har jeg en hel weekend foran mig og det virker både rart, dejligt, befriende men også rasende tomt og faaarligt. En hel weekend for mig selv!!!

Det ville have været oplagt at komme lidt i byen med S. Hun er bare i sommerhus og jeg afslog at tage med. Jeg savner ellers Rørvig så meget. Jeg fik tilbuddet om at arbejde for L´s bror i morgen og eftersom jeg trænger til lidt medvind på kontoen, takkede jeg ja til vagten. Faktisk tror jeg også det vil gavne mig, at komme lidt tilbage på den boldgade igen. På den arbejdsplads har man så meget kontakt til andre mennesker og jeg trives sgu altid så godt med det forklæde på. Nervøsiteten må jeg ryste af mig.

Det er så lang tid siden jeg har været ”derude”. Hvor rasende trivielt barslen end har været for mig de sidste par måneder, så må jeg vel indrømme at jeg befinder mig godt i den puppe-tilværelse. Det er en beskyttende atmosfære men som jeg udmærket godt ved, ikke er særlig sund for mig i længden. Nu har isolationen kunne forklares og jeg har kunnet gemme mig bag moderrollen og dermed ikke haft nogen skrupler med at holde mig væk fra alting. Frygten får bare lov til at leve videre i mig…

Jeg skal snart i gang med uddannelse, så jeg kan vel lige så godt øve mig nu.

Puuhh hvor er det mærkeligt at kigge rundt i stuen. Emils lille bil står i hjørnet og jeg hører stadig hans små lyde når han bakser rundt med den. Hans elefant ligger på gulvet hvor han efterlod den efter han havde mulet den og forsøgt at give den solbriller på. Hans klodser ligger spredt ud over hans tæppe…nøjagtig som han forlod dem efter at have kastet dem rundt om sig så de larmende ramte gulvet mens han sagde ”BAAAAUUUUWWW” (læs bang). Jeg savner ham…

Nå! Jeg har en film der skal ses...en cider der skal drikkes og en vest der skal strikkes. Jeg tror jeg skriver lidt senere, måske.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tid til mig selv... er publiceret 30/05-2008 17:43 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.