Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 2 dage siden
Har haft det underligt i et par uger. Sådan psykisk underligt. Har tænkt meget over hvorfor jeg er her, hvad skal jeg lave i mit liv? Hvad er meningen med at jeg lever? Og ikke sådan noget for at få en mand og få børn, for det vil jeg ikke. Men den virkelige mening, med hvorfor jeg er her. Det har irriteret mig noget så grundigt. Jeg ved ikke hvorfor jeg fik det sådan, men det gjorde jeg, og det gjorde mig virkelig frustreret. Men det er så småt ved at gå over igen. :)

Nå for at fortælle om de sidste par dage:
Tirsdag var jeg på arbejde til kl. 17, så mødtes jeg med en der hedder Nikolett, som er forsanger i et band, jeg skal være med i. De spiller symfonisk gotisk metal, i stil med Nightwish, Epica, Leaves eyes mf. Og de vil rigtig gerne have en violinist med, selvom jeg ikke er så dygtig endnu :) Det er dejligt. Nå men vi mødtes lige i en halv time ca. og snakkede om bandet og sådan noget.
Bagefter tog jeg hjem til min bedste veninde, og spiste aftensmad og slappede fuldstændig af. Det var rart :) Jeg sov hos hende, og tog hjem næste morgen, hvor jeg endelig havde en fridag. Den brugte jeg på at slappe af. Det trængte jeg godt nok til, specielt efter al det arbejde. Arbejde fredag, lørdag, søndag, mandag og tirsdag. Skulle også have arbejdet torsdag, men det gjorde jeg ikke, fordi jeg onsdag nat røg på hospitalet, og kom først i seng kl. 7.00 og skulle møde kl. 7.00 :S

I dag har jeg også været på arbejde fra 8.45 - 14.45. Bagefter skulle jeg til violin undervisning, skulle være der 15.10. Det var rigtig godt :) Selvom den melodi jeg spiller i øjeblikket ikke er særlig god :/ Men hun vil give mig en ny næste gang sagde hun. Det håber jeg altså.
Nå men hende Nikolett fra det band, havde sagt at de skulle ud på universitet der ligger lige hvor jeg bor i Roskilde, de skulle kigge på et øvelokale. Hun havde sagt at jeg godt måtte komme med, så kunne jeg også møde resten af bandet. Jeg skrev så da jeg kom hjem fra violin undervisning at jeg gerne ville med. Jeg tager så derhen, og de er rigtig rigtig søde :) Jeg glæder mig så meget til at vi kommer igang med at øve. Men det går nok et par uger endnu, fordi vi skal lige ha ordnet det med lokalet jo, med betaling og sådan. Men Nikolett og jeg skal nok mødes et par gange ingen vi mødes hele bandet, for at jeg lige kan få lagt violin ind på de to numre der allerede er lavet. Vi skal have lavet en masse ting så vi kan komme ud og spille, de siger at vi har gode forbindelser, så det burde ikke være umuligt at komme ud og spille hurtigt, vi skal bare lige have noget materiale først ;)
Nå men, nu er jeg i hvert fald helt sikker på at jeg kommer med i bandet. Det er skønt. Og fik en sms fra trommeslageren at han syntes det var vildt fedt at mødes med mig i dag, og han glæder sig vildt meget til, at vi skal spille sammen. Det gør jeg også :)
Det er en anden af mine store drømme der går i opfyldelse, at spille med andre musikere. Havde faktisk ikke troet det ville blive en mulighed, fordi at jeg jo ikke har spillet så længe. Men det vil altså rigtig gerne have mig med :D

Nå men klokken er næsten midnat nu. Jeg skal tidligt op og til genoptræning i morgen og så hjem til min mor :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glad igen er publiceret 04/09-2008 23:53 af Sabrina Glud (samhain).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.