Poetry slam
Martin Micha...
1 år, 4 måneder siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
5 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
1 år, 8 måneder siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
3 år siden
Asken er kommet....
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Positive tanker
Ace Burridge...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
12 år siden
Punkeren er tilbage....
Kianna Kitte...
2 år siden
Hey dagbog, - jeg har set de gode gamle godfather film igen..3ern sidder og spiller stadig i min ps3. Det er min mors fødselsdag imorgen, hun ved hvad hun får i gave..men det er lidt hendes egen skyld, når hun kigger i mit skab. jeg mangler stadig et job,,.håber jeg kan finde et..jeg fik et brev for en uge siden, jeg skriver stadig med hende...men jeg føler mig ikke sikker på noget som helst endnu.

En dag, må der være en der elsker mig..måske så langt fremme i tiden at der bliver mine eventyr.

Ellers er jeg ved at duelboxe en nu lvl55 og en lvl53 op i wow, - de skal nå at blive 70 inden den nye expansion..der kommer den 11 i næste måned.

Ps..Eleina og Rhak, otto, + necro og deli..har startet en ny guild ved navn Bloodaxe..Deli, som godt kan lide mig (ele) har overtalt sine venner til at komme ind i vores guild...vi mistede jo for måneder siden mange folk, vi troede var loyale..men de dolkede os pludselig i ryggen..de kaldte sig jo også sith's før..en sith må dolke sin herre i ryggen...men disse nye folk, stammer fra en guild der overgår dem som forlod os...jeg fik sendt en lille ting som tegn på venskab fra en jeg ikke rigtig kendte :) så jeg sendte selvfølgelig lidt tilbage..og han er blevet gjort til counsil..samme rang som alle andre top folk. jeg ønskede det ikke fordi han sendte mig denne ting, - men jeg ser ham som værende en vigtig faktor i pudslespillet..en som får brikkerne til at falde på plads..så vi bliver stærk til den nye udvidelse..steve havde tænkt det samme...vi tænker begge taktisk..Otto, vores anden ven som vi samlede op..er lidt en klods om benet..han er ikke særlig dygtig, måske er det hans alder..han er bankmand, og snart 50 år.
men han er loyal overfor os...til det sidste. Så vi gengælder altid dette..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt af det jeg laver er publiceret 08/10-2008 22:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.