Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
7 år siden
Hey dagbog, - har kun et par små ting at sige dagbog. Gider ikke starte fra begyndelsen...så tager det lidt bagfra..telefonen ringede her til aften..da jeg tog den, var der ingen der svarede, så kom lyden..."congratulation, you have just won a trip to the carabien" - argh, skal man nu forstyres af det...så jeg sagde tilbage..Congratulation, you can kiss my BIIIP" og jeg sagde ikke biiip..Slam! også smækkede jeg røret på. - Scammers...

Jeg drømte jeg døde...jeg har haft et par...drømme...det er altid noget med et spøgelse der er vildt skæmmende..jeg ved det er der..men jeg viger ikke en tomme ,og konfrontere det..og det begynder at skrige af mig for at skræmme mig, og jeg ser et hæsligt syn..one fucking scary ghost..og jeg begynder at knorre af det..som en løve...eller sådan noget..en dyb..graaaarr, højere og højere.med en ånd i mig der siger (do not fuck with me)..Så vågner jeg gerne ved lyden af et snork..og det giver et sæt i mig...what the fuck..iam here..aaaaahh.....er mine første tanker efter den drøm..

Ellers ser alt stadig sort ud, - men det ved du jo dagbog. nothing new,..

kom lige i tanke om ham der altid spurgte om alt var vel ombord :) No, captain, but in a moment we will be safe on the bottom of the ocean floor..i hope you breath water..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skuden er publiceret 17/01-2009 00:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.