15 år siden

Jeg har magiske kræfter

Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 4 dage siden
Er det ikke bare pudsigt, at nogen ting som jeg taenker (uden ligefrem at taenke over det) pludselig gaar i opfyldelse? Det er mere tanker dannet af underbevidstheden - scary!

F.eks......

1. Forleden dag taenkte jeg helt tilfaeldigt, at det egentlig var interessant, at fredsaftalen i Nordireland gaar godt og trods alt andet der sker rundt omkring i verden, saa er der ikke sket noget paa den front de sidste 10+ aar. (Det var fuldstaendig tilfaeldigt, at jeg lige netop havde den tanke...maaske var det pgr af St. Patricks dag som naermer sig....men det var bare en tanke som strejfede mig). Og hvad skete der saa denne weekend...yep, 2 soldater blev i foelge nyheden draebt af IRA.

Moving on...... 2. eksempel...

For et par uger siden, kom jeg i tanke om en ven, som jeg gik i skole med for 18 aar siden (helt tilbage til folkeskole dage). Taenkte, gad vide hvad han mon gaar og laver. Og vupti i sidste uge tilfoejede han mig paa facebook. ....det er da bare vildt underligt.


Eksempel nummer 3....

Min veninde skal giftes i aar. Good for her. Og da jeg fandt ud af at min faetter ogsaa skulle giftes i aar (noget som slet ikke var planlagt) taenkte jeg hvilket mareridt det ville vaere, hvis de begge skulle giftes den samme dag. 365 dage er der paa et aar og de vaelger begge to den samme dato. Nice!

Og maa jeg lige tilfoeje...at for en maaned siden oenskede jeg masser af sne. Saa meget at man ikke kan goere noget. 2 uger senere blev vi ramt af en kaempe klat sne (og det sneeer naesten aldrig her) og alting blev lukket.


Er det virkelig bare tilfaeldigt eller burde jeg indkalde Scully og Mulder for X-file investigation???

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg har magiske kræfter er publiceret 09/03-2009 21:04 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.