3 mnd. samtalen

Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg har idag haft 3 måneders samtalen på min arbejdsplads. Det gik godt. Der var nogel ting som de klagede sig over, og nogle ting som jeg klagede mig over. Men vi har trukket ansættelsen (som jeg er 99% sikker på) til den 14.04

Der er nogle ting som mine søde chefer synes jeg går for let hen over. Nogle ting som jeg burde kunne men som jeg ikke kan.

Til gengæld har jeg fået 3 uger til at lære de sidste ting som ikke hænger helt ved endnu. Godt jeg har AB. Hun er uddannet indenfor bankverdenen, og er en fantastik hjælp når der er ting jeg ikke kan, for desværre er jeg ikke uddannet der. Og det kan jeg mærke.

I bund og grund suplerer AB og jeg hinanden godt. Hun er helt nyansat. Har kun været her i 3 uger, men hun er sød. Og dygtig. Hun synes selv hun stinker til jobet, men jeg synes hun klarer det fantastik godt. Af en nybegynder.. Jeg stank også de første par måneder, og jeg stinker stadig på flere punkter. Men som chef Jan sagde, " vi skal alle lære" og det har han ret i.

Nu er det så blevet tid til aftensmad, og bagefter må jeg vel hellere se "luxusfælden" Han vil sikkert høre hvad vi synes om den imorgen :) Ikke nemt når jeg ikke har den store tv pakke..

Vi ses..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 mnd. samtalen er publiceret 24/03-2009 17:25 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.