15 år siden

Måske ikke helt stueren

Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Meeeeeeeeeeeeeeeeeen nuttet & en realistisk beretning om en moders store&især små besværligheder... jeg kom lige til at tænke på en rigtig gammel 'Dagens gode historie' ... selv om den i Nu'et dengang mere virkede som 'Dagens pinlige'. Ja, sådan er det indimellem.

Og hvor er det synd, at det ikke er muligt at linke i disse dagbogsfortællinger. Jeg ville så gerne have haft baggrundsmusik til denne lillebitte historie. Hvis du alligevel har lyst, så findes den på youtube med teksten 'syd for Køge'.

Så sku' den være klaret og resten af historien til at forstå. Here we go... Det var næsten jul - min ældste var knap 4 tror jeg, i hvert fald ikke større end hun kunne blive væk, hvis man glemte at se i knæhøjde, men hun begyndte tidligt at tale og har ikke været til at stoppe siden. Ord efter ord.. sætning efter sætning... vældede ud af det lille væsen. Ganske inspirerende til tider, anstrengende til andre. Ordforrådet var slet ikke alderssvarende. Og det værste var... som mor anede jeg tit ikke hvor hun fik det fra.

Nåmen.. denne jul skulle det lykkelige 3-kløver, far&mor&barn, besøge Bedstefar, som inden de hjemmelavede æbleskiver af en eller anden grund inviterede i byen på et rigtig hyggeligt lille lokalt værtshus. Fint nok med sådan en sneøl... selv om man er forældre. Hvad der så ikke var fint nok var, at en af stamkunderne fik den ÅNDSVAGE idé at spørge det yndige, fremmelige barn om hun kendte nogle gode sange?

Hun stillede sig flux ind på den frie gulvplads mellem borde&stole&godtfolk og sang med klar barnerøst aldeles fejlfrit de første vers af denne underlige, forlængst glemte sang om et sted syd for Køge. Aner virkelig hverken hvor hun havde lært den eller hvad der inspirerede hende.. udover at vi netop var i... Køge.

Lone

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Måske ikke helt stueren er publiceret 08/04-2009 11:33 af Lone Jensen (L23one).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.