De Gamle Tabere

Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hey dagbog, - Jeg kiggede idag på de gamle "venner" fra wow universet, hvordan det gik med dem. Otto, - Ham der ryger fjolle tobak, der ikke forstod det med at jeg søgte progression, og at guilden jeg var i, jo havde progression..måske, men den egnede sig ikke til fremtiden..den havde ikke det drive, kunne jeg se..når jeg så kigger på ham (han er officer nu) han har ikke engang 1. mark på sig..hvilket vil sige at de ikke har taget bare den første lette boss. :) hahahahaha...jeg havde ret, men gider ikke give ham det i fjæset.

Drankeren..hvordan går det så med ham..han var en der mente det bedste om sig selv..han kunne aldrig bakke det op med handling, han var altid efter progression...over 2 uger indtil videre havde han kun fået samlet 3 marks..det vil sige, at han max kan have taget 3 bosser..muligvis kun 1 og 2...da det jo er over 2 uger nu...i ulduar...taber..han satsede på en anden guild, og blev sur da jeg gik med i en guild der også ville bruge mig i raids til progressions..han gik så tilbage til en anden guild selv..historien var den, at han spurgte om han skulle prøve at joine den guild jeg først var i..og jeg sagde nej, det skal du ikke gøre for min skyld..da jeg så forlod den var han lige ved at sige..at nu var han gået ind i den her guild fordi jeg var der,..men jeg stoppede ham, for jeg havde jo netop IKKE bedt ham om at komme...det var hans eget valg..anway..jeg klare mig bedre end der hvor han har satset..han har altid spillet kong gullerod, og haft mig som det stærke kort på hånden..nu er kort spillet forbi...de 3 musketeere som vi engang var..har lagt sværene i sandet, og er gået hver vores veje..

Jeg har fundet andre "wow venner" andre steder. Men det er bare godt at tænke på, af os 3..klare jeg mig bedst..og er også vel lidt i guilden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De Gamle Tabere er publiceret 27/04-2009 02:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.